Mt (izmir) Urla Ya Krosum Geldi Toplaşması

ARKADAŞLAR baharı kros la karşılama toplaşması yapıcaz iki arkadaşımız da hakemlik yapacak onlarııda destek gerekirse köstek olmak isteyenler ayın 15 inde pazar günü saati ve toplanma yerini yarın açıklayacağım saygılar bizden:cat::cat::queen:

toplanma saat 10 da narlıdere akm önü hareket 10 15 de akm şehitliğin karşısı

Son düzenleme:
arkadaşlar unutmuşum oğuz çatal yarışmaya 17 sırt 35 motor numarasıyla start alıcak bilginiz olsun şimdiden ona başarılar diliyorum :cherry::cherry::queen:

arkadaşlar unutmuşum oğuz çatal yarışmaya 17 sırt 35 motor numarasıyla start alıcak bilginiz olsun şimdiden ona başarılar diliyorum :cherry::cherry::queen:

tüh ya kaçırıcam ben bu güzelim eğlenceli aksiyonu başka yere sözüm var ama neyse fotolarla idare ederiz artık:queen:

millet uyuyormu nerde bu çılgın gençler hiç sesleri çıkmıyor kışta geçti ama neyse uyuyorlar galiba uyandırmayalım:cyclopsan

millet uyuyormu nerde bu çılgın gençler hiç sesleri çıkmıyor kışta geçti ama neyse uyuyorlar galiba uyandırmayalım:cyclopsan

ben kaçırırmıyım bunu ya yüzde 1500ordayımmm:queen::queen::queen:

titusta olacak arkadaşlar bu kros yarışı?:silent::silent:

Son düzenleme:
katıl tabı oglum senden ıyı motorcumu var hızlı capırcı

ver gazı sami abi:queen:

ama ben gidemicem malesef sizlere iyi eğlenceler:rendeer:

az sonra zenginim sami abi 6 tutturursam hemen yarın sana bi tane KTM 900 Enduro alıcam turuncu pazar günü show yaparsın:p

olmadı sami abi gene bişey yok olan bizim 6 liralara oluyo herhafta şans yok bizde gökten madonna yağsa bize micheal jakson düşer:pale:

Son düzenleme:
ver gazı sami abi:queen:

ama ben gidemicem malesef sizlere iyi eğlenceler:rendeer:

az sonra zenginim sami abi 6 tutturursam hemen yarın sana bi tane KTM 900 Enduro alıcam turuncu pazar günü show yaparsın:p

olmadı sami abi gene bişey yok olan bizim 6 liralara oluyo herhafta şans yok bizde gökten madonna yağsa bize micheal jakson düşer:pale:

ya eküler olmadan tadıda fazla çıkmaz ben size çok alıştım ya siz olmayınca sanki bende bi eksiklik var gibi geliyor.mesela SAMİ kaskkım ERMAN eldivenim (M)WERT montum gibi anlatabildimmi bilmem yani sizlerle sizin gençliğinizle kendi yaşlılıgımdan KOKTEYL yapıyorum daha zevkli oluyor.KARDEŞLERİM eksilince fazla tadı olmaz AMA her zaman ki gibi SESSİZ CO yanımda beni ASLA yalnız bırakmaz.sizde bırakmazdınız ama demekki işiniz var neyse bir dahakine:rendeer::rendeer::rendeer:

slm arkadaşlarr..

geç kalmayın naci abi fazla beklemeyi sevmez ona göre.ok.

Son düzenleme:
ya eküler olmadan tadıda fazla çıkmaz ben size çok alıştım ya siz olmayınca sanki bende bi eksiklik var gibi geliyor.mesela SAMİ kaskkım ERMAN eldivenim (M)WERT montum gibi anlatabildimmi bilmem yani sizlerle sizin gençliğinizle kendi yaşlılıgımdan KOKTEYL yapıyorum daha zevkli oluyor.KARDEŞLERİM eksilince fazla tadı olmaz AMA her zaman ki gibi SESSİZ CO yanımda beni ASLA yalnız bırakmaz.sizde bırakmazdınız ama demekki işiniz var neyse bir dahakine:rendeer::rendeer::rendeer:

eyvallah abi bizde sana cok alıştık.sende bizim gibi gencsin hala ne demek yaslılık falan :cat: verilmiş bi sözümüz vardı ondan gelemiyoz yoksa gelmemezlik yapmazdık.:pale: yoksa yanlız bırakırmıyız hiç seni :rendeer::rendeer::rendeer:

oğuz abi valla kaçırmazdık biliyosun yağmur çamur demiyoz sırf seni görmek için bile olsa gelirdik ama ermanında dediği gibi bikere laf ağazdan çıkınca olmuyo sende bizim için vazgeçilmezsin gıkımı çıkarmadan nereye demeden 1000km gelririm arkandan ama bu seferlik böle olsun size iyi eğlenceler bol rüzgarlar:rendeer:

arkdaşlar 2 sorum olcakk krosum urlada nereye gelcekk:silent::silent:

2.si cesur abi nerelerde ya hiç sesi çıkmıo bu haftaa bi problem mi var:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar