Mt (izmir) Urla Ya Krosum Geldi Toplaşması

ver gazı sami abi:queen:

ama ben gidemicem malesef sizlere iyi eğlenceler:rendeer:

az sonra zenginim sami abi 6 tutturursam hemen yarın sana bi tane KTM 900 Enduro alıcam turuncu pazar günü show yaparsın:p

olmadı sami abi gene bişey yok olan bizim 6 liralara oluyo herhafta şans yok bizde gökten madonna yağsa bize micheal jakson düşer:pale:

olsun oglum sansını yıtırme bıgun madonnada cıkar cındyde cıkar. az daha ugras sen:queen:

olsun oglum sansını yıtırme bıgun madonnada cıkar cındyde cıkar. az daha ugras sen:queen:

pazar günü çok bekledik abi seni hatta biz ermanla erken döndük dönüş yolunda hep baktım belki geliyosundurda karşılaşır iki muhabbet ederiz diye:pale:

yettim oğuz abi henüz kendime gelebildim spilden sonra:p

(bu arada o okuyan ve yazmayan ben değilim abi kardeşim benim pcden giriyo öyle bakıyo yazmıyo ben yeni açtım siteyi malum bu aralar okulda biraz yoğunum sınavlar falan başlıyo)

urla gezisi çok güzeldi çok kalamadık ama kaldığım sürede çok eğlendim her ne kadar fırça yesekte:pr:

fotolar için çok teşekkürler şu havalar düzelsede şöyle bol yollu bol güneşli rüzgarlı geziler yapsak hep beraber tadına doyum olmuyo:cat:

ayrıca naci abi sen haklıymışsın bizim motorlarla karadeniz maradeniz çekilmez bi spil yaptık sıtkım sıyrıldı eve kendimi nası attım hatırlamıyorum hele spile çıkışı hiç sorma::stretche:
valla helel diyorum size ordan kalkıp spil olayı müthiş yorgunluğunuzu tahmin ediyorum ama güzel geçmiştir tahmin ediyorum kar da varsa değme keyfine inş lah birgün beraber gitmek nasip olur:cat:

yettim oğuz abi henüz kendime gelebildim spilden sonra:p

(bu arada o okuyan ve yazmayan ben değilim abi kardeşim benim pcden giriyo öyle bakıyo yazmıyo ben yeni açtım siteyi malum bu aralar okulda biraz yoğunum sınavlar falan başlıyo)
artık bende üle yapacam haberin olsun:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar