bizde katılabiliyoz mu naci abi illa kros mu olcak:mrgreen:
kardeşim tabi ya bizde seyretmek için gidiyoz atraksiyon olsun bizim akınla murat hocalık yapacak onları yalnız bırakmayalım herkez gelebilir:cat::cat:
arkadaşlar unutmuşum oğuz çatal yarışmaya 17 sırt 35 motor numarasıyla start alıcak bilginiz olsun şimdiden ona başarılar diliyorum :cherry::cherry::queen:
millet uyuyormu nerde bu çılgın gençler hiç sesleri çıkmıyor kışta geçti ama neyse uyuyorlar galiba uyandırmayalım:cyclopsan
millet uyuyormu nerde bu çılgın gençler hiç sesleri çıkmıyor kışta geçti ama neyse uyuyorlar galiba uyandırmayalım:cyclopsan
katıl tabı oglum senden ıyı motorcumu var hızlı capırcı
ver gazı sami abi:queen:
ama ben gidemicem malesef sizlere iyi eğlenceler:rendeer:
az sonra zenginim sami abi 6 tutturursam hemen yarın sana bi tane KTM 900 Enduro alıcam turuncu pazar günü show yaparsın
olmadı sami abi gene bişey yok olan bizim 6 liralara oluyo herhafta şans yok bizde gökten madonna yağsa bize micheal jakson düşerale:
slm arkadaşlarr..
geç kalmayın naci abi fazla beklemeyi sevmez ona göre.ok.
ya eküler olmadan tadıda fazla çıkmaz ben size çok alıştım ya siz olmayınca sanki bende bi eksiklik var gibi geliyor.mesela SAMİ kaskkım ERMAN eldivenim (M)WERT montum gibi anlatabildimmi bilmem yani sizlerle sizin gençliğinizle kendi yaşlılıgımdan KOKTEYL yapıyorum daha zevkli oluyor.KARDEŞLERİM eksilince fazla tadı olmaz AMA her zaman ki gibi SESSİZ CO yanımda beni ASLA yalnız bırakmaz.sizde bırakmazdınız ama demekki işiniz var neyse bir dahakine:rendeer::rendeer::rendeer:
ya eküler olmadan tadıda fazla çıkmaz ben size çok alıştım ya siz olmayınca sanki bende bi eksiklik var gibi geliyor.mesela SAMİ kaskkım ERMAN eldivenim (M)WERT montum gibi anlatabildimmi bilmem yani sizlerle sizin gençliğinizle kendi yaşlılıgımdan KOKTEYL yapıyorum daha zevkli oluyor.KARDEŞLERİM eksilince fazla tadı olmaz AMA her zaman ki gibi SESSİZ CO yanımda beni ASLA yalnız bırakmaz.sizde bırakmazdınız ama demekki işiniz var neyse bir dahakine:rendeer::rendeer::rendeer: