Darülaceze Huzur Evi

gürkan abi sizi
güllüoğlunun merkezine götürüyor.
otoparkın altında ne işimiz var diyonuz.
takılın abime.o işini bilir.:)

boşuna mı ihtiyar diyorum adamı yoruyo oraya gitmek düşün yani :queen: :queen:

ilk önce benim dükkanım taksimde sirkecide degil :rendeer:
sonra yemek için yapmıcagım şey yoktur yol hiç sorun degil canım köfte istesin tekirdaga giderim şu ihtiyar dediğin adamdan gezi rehperi olur canım benim :queen::rendeer:

ben kaçar arkadaşlar sağlıcakla kalın inş yarın da dişçi var üffff yawwww::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign::ranntign::rantinp:::rantinp:::rantinp:::surprise

getircem getircem aldım ;) da bakın dişlerinizi iyi fırcalayın sonra demedi demeyin :d hadi eyw iyigecelerr ;) buarada burçin ablaya ulaşıp haber verin kırmasın kafamızı bensiz karar veriyosunuz diye :)

ilk önce benim dükkanım taksimde sirkecide degil :rendeer:
sonra yemek için yapmıcagım şey yoktur yol hiç sorun degil canım köfte istesin tekirdaga giderim şu ihtiyar dediğin adamdan gezi rehperi olur canım benim :queen::rendeer:

taksim karaköy daha yakın ihtiyar :mrgreen: :mrgreen: motoru çalıştımadan sal aşşağı karaköydesin :mrgreen:
yazın seninle edirneye ciğer yemeye bile giderim sen nediyosun rehberim beniim:wiinkk:

getircem getircem aldım ;) da bakın dişlerinizi iyi fırcalayın sonra demedi demeyin :d hadi eyw iyigecelerr ;) buarada burçin ablaya ulaşıp haber verin kırmasın kafamızı bensiz karar veriyosunuz diye :)

öyütlerin için saol caner burçin adamı ne korkutmuşsun yahu:wiinkk::bounce:

taksim karaköy daha yakın ihtiyar :mrgreen: :mrgreen: motoru çalıştımadan sal aşşağı karaköydesin :mrgreen:
yazın seninle edirneye ciğer yemeye bile giderim sen nediyosun rehberim beniim:wiinkk:

edirneye gibip yaprak çiyer yicez ordan keşana geçip satır köfte yicen abi:rendeer::wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar