Dream Chopper Motorcycle - 200cc street legal chopper????????

kadıköyde genelde jinlun motorlar üzerinde modifiye yapan bi yer biliyorum çokda fazla masraf çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla ilgilenenler sorarsa pmden adresini atabilirim.

sana bir örnek.
yurt dışındaki fiat tipo ile türkiyedeki fiyat tipo modelleri arasında farklılık var. ve adam muayeney gittiğinde bir kaç Cm daha uzun çıktığı için arabanın uzunluğu muayeneden geçememiş.. böyle bişey olabilir mi?
özel oldu bu işler işin tadı da kaçtı. herşey para...

hava filtresini kutusuyla söküp açık filtre takmışsın
peki acık hava filtresini taktıktan sonra karburtre gıren havanın ayarını senmı yaptın?onun ayarını yapmak gerekıyormus bende kapalı fıltreyı sokup acık fıltre takmak ıstıyorum

Arkadaşlar, şaseyi şu şekilde kesip amortisörleri iptal etsek , kaynak yapsak , trafikte bir sorun çıkar mı?Yani muayeneden geçer mi?

v5vj9v.jpg

2nguf6d.jpg

or6psw.jpg

11id5oo.jpg

Merhaba arkadaşlar, ülkemizde yasal olarak seri üretim bir motosiklette ne kadar değişiklik yapabiliriz..bu arada yanlız olmamak çok güzel:) şasi,gidon,lastik vs...açıkcası aklımda bir keeway supershadow u tamamiyle custom makineye dönüştürmek gibi bir proje var,iş üzerine aylardır kafa patlatıyor,araştırma yapıyorum.

selamlar BREGO var mı bi gelişme
bende benim motoru bu şekilde yapma fikrini baya benimsedim de henüz bi araştırma yapamadım nerden ne yapılır nasıl olur kaça maal olur yasal olur mu fln filan arada haberdar et bizi

Son düzenleme:
aslında bobber olarak bilinen bu uygulamaları yapmak çok zor da değil. sonuçta amaç motoru neredeyse çıplak bırakmak, çift parçalı seleyi iptal edip tek koltuk koymak, ön çamurluğu iptal edip arka çamurluğu kısaltmak arka amortisörü kısaltmak temel bileşenler.
ama böyle bi uygulamayı tüvturkten geçirmek bence imkansız.ancak muayene süresi içerisinde kullanılır sonrasında da trafikten çekilir maalesef...

chopperrider , sadece çamurluk kestin sele küçülttün diye geçemeyecekse tüvtürk dediğin şeyden o zaman trafikte motosiklet kalmaz yahu!Bu kadar karamsar olmamak lazım bence.

Evet o ilanı ben de gördüm draggy.Regal Raptor'la istediğimi yapabileceğimi düşünmüyorum.Ayrıca, bence o motor hem kazalı hem hasarlı.Bitik durumda, 950 lira direk sokağa gider. :)

Evet o ilanı ben de gördüm draggy.Regal Raptor'la istediğimi yapabileceğimi düşünmüyorum.Ayrıca, bence o motor hem kazalı hem hasarlı.Bitik durumda, 950 lira direk sokağa gider. :)

Takip et, şimdi göremedim ama yazın vızır vızırdılar :)

Ediyorum draggy , saat başı girip bakıyorum yeni eklenen bir ilan var mı diye! :)

chopperrider , sadece çamurluk kestin sele küçülttün diye geçemeyecekse tüvtürk dediğin şeyden o zaman trafikte motosiklet kalmaz yahu!Bu kadar karamsar olmamak lazım bence.

vallahi daha tüvtürke motosiklet sokmadım ama otomobile yaptıkları muayene - ki şikayetçi değilim olması lazım- gözönüne alınırsa tip uygunluk belgesine - her motorlu taşıtın ithalatı ve satışı için aranmakta olan bi belgedir - aykırı hiçbir modifiyeye muayene vermeyecekleri kesin.

vallahi daha tüvtürke motosiklet sokmadım ama otomobile yaptıkları muayene - ki şikayetçi değilim olması lazım- gözönüne alınırsa tip uygunluk belgesine - her motorlu taşıtın ithalatı ve satışı için aranmakta olan bi belgedir - aykırı hiçbir modifiyeye muayene vermeyecekleri kesin.

selamlar

muyenelerde bu kadar dikkat ediliyorsa madem sizler ne yapacaksiniz? eminim cogunuzun egsozuyla oynanmistir. susturucuyu komple atmiis olanlarda vardir. buna bisi demiyor lar mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar