pazar günü mangal ve uscuk ne dersiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeşim kapışalım dedin birdaha arkamda göremedim....

:queen::queen::queen::queen::queen:

Ne zaman dedim ki :cyclopsan Ben bunağım abi öğrenicen yavaş yavaş :queen: Ama dediysem de yaparım pilavdan dönenein kaşığı kırılsın :queen: Da kapışma ne husustaydı abicim :mrgreen:

süper bi yaz olucak :cherry:

bide ben motorumu alırsam çok daha süper olucak :p

Bu yaz şahane olcek bana da öyle geliyo hadi hayırlısı kısmet :mrgreen: Cadı süpürgeye binmiş ya nasip demiş :p İnş. senin de motörün olur bu yaz canım bnm :rendeer:

Son düzenleme:
valla bi gelse super olur eminimde arkadas havalar isindi hala yagmurlar kesilmedi bee :( gene camur yagiyo suanda sabah motoru elim dedim geri nasil donecem ben yaa :pale: camur olacak motorum:salut:

yagmurda motora binmek çok zevklidir turgay çamur olsa bile motorunu temizlemeninde ayrı bir zevki vardır illaki dert etme :wiinkk: :p

yagmurda motora binmek çok zevklidir turgay çamur olsa bile motorunu temizlemeninde ayrı bir zevki vardır illaki dert etme :wiinkk: :p

neresi zevkli bee ::147::
ahaanda şimdi geldim işden kıçıma kadar ıslandım::tartis:: motoruda temizledim:thumleft: uyku bastırdı şimdide::sluu::

havaya baksana ya bi plab var bakalım hava yarın biraz kendini gözterirse gidedecimiz yere gidecez inş telefon trafiği yapıcaz ilğililere duyrulur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar