[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yunus onin adı İsmıyıl Mehmet değil polis arkadaşa söyle yanlış yazmasın ismini:cyclopsan

Hade millet pazar için gezi programı kafaları çalıştıralım,
Ben diyimki kozan dağılcak kendimiz alalım kendimiz yapalım

:queen: :queen:

Önemli değil yunus abi ne demiş ünlü düşünür bülent ersoy...

Yenilmiş şemsiye

ay pardon cezaa

Açılmazmış....:cherry:

seni ihbar ediyorum mehmet hem park yapılmaz yere park et hemde devletimin memuruna ....... bu şekilde söyle.dikkat et site de polis var takib ediliyorsun ikinci bi cezayı hakettin. artık geregini yaparız :queen::queen:
sana ceza yok ona ceza kesme arkadaş bu devlet maaşları nerden karşılıcak arkadaş maaşını haketmeye çalışıyor :bounce::bounce:

Alın bunları alın alın diyosun heee...:cherry:

Devletime giden her miktar helaldir abi...( yalaka asena smileysi... ):queen:

Son düzenleme:
bırakın geyik yapmayıda plan yapın plan PLAN

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar;bugün itibarıyla PAZAR için yağışlı göstermekle beraber,her an hava durumu değişebilir.mersindeki arkadaşımız sencer'den;geçenlerde gittiğimiz ELVANLI/ALABALIK gibi,hoş,yolu düzgün,hesaplı,manzarası iyi,alternatif yerler için yardım istemiştim.kendisi de bana iki alternatif yer önerdi.onun yazısından alıntı yaparak aktarayım:

--''veli dayı diye arslanköy yolunda sucuk imal eden, aynı zamanda kendine ait bir fırını olan olan ( ekmek o anda sıcak çıkıyor), salatası filan orda yapılan bir yer var. dilerseniz pirzola eti de var. otobandan oraya direk gözne çıkışından çıkış yapılıp yine direk otobana giriş yapılabilir. takriben maximum 30 km virajlı dağ yolu ama asfalt. ya da dalakderesi aynı çıkış istikametinde, o da ayını mesafelerde fırında tereyağlı tavuk ( parçalanmış tavuk tepsilerle tereyağlı bulgur pilavı ve sıcak pide eşliğinde geliyor. eskilerde çok fazla tutulan bir yerdi.geniş, yan tarafı dere, kaz filan olan manzaralı bir yer. ister içerde, istenirse kapalı mekanda servis yapabilen bir lokanta. kırmızı et de olabilir ama ordaki bulgur pilavını başka hiç bir yerde yemedim ( değişiklik olmamışsa) daha komplike bir mekan. aslınada ikisi de görülebilir ama yolun tam ortasında yol ikiye ayrılıyor. biri doğuya diğeri batıya yönelen yayla yolları.
fiyatları hakkında bilgim yok. ama çok da yüksek olduğunu sanmıyorum

mesafeler aynı olmakla beraber
1- veli dayı (arslanköy yolu) sucuk-kırmızı et
2- dalakderesi ( gözne yolu, sarnıç sapağından sola sapılıyor) tavuk- kırmızı et ( sarnıç benzeri)''--

eğer yağışlı olmazsa,bu iki yerden birine gidelim derim.VELİ DAYI,olabilir mesela,ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar :cat: işimin yoğunluğu nedeniyle bugün MT den biraz uzak kaldım :pale:

arkadaşlar;bugün itibarıyla PAZAR için yağışlı göstermekle beraber,her an hava durumu değişebilir.mersindeki arkadaşımız sencer'den;geçenlerde gittiğimiz ELVANLI/ALABALIK gibi,hoş,yolu düzgün,hesaplı,manzarası iyi,alternatif yerler için yardım istemiştim.kendisi de bana iki alternatif yer önerdi.onun yazısından alıntı yaparak aktarayım:

--''veli dayı diye arslanköy yolunda sucuk imal eden, aynı zamanda kendine ait bir fırını olan olan ( ekmek o anda sıcak çıkıyor), salatası filan orda yapılan bir yer var. dilerseniz pirzola eti de var. otobandan oraya direk gözne çıkışından çıkış yapılıp yine direk otobana giriş yapılabilir. takriben maximum 30 km virajlı dağ yolu ama asfalt. ya da dalakderesi aynı çıkış istikametinde, o da ayını mesafelerde fırında tereyağlı tavuk ( parçalanmış tavuk tepsilerle tereyağlı bulgur pilavı ve sıcak pide eşliğinde geliyor. eskilerde çok fazla tutulan bir yerdi.geniş, yan tarafı dere, kaz filan olan manzaralı bir yer. ister içerde, istenirse kapalı mekanda servis yapabilen bir lokanta. kırmızı et de olabilir ama ordaki bulgur pilavını başka hiç bir yerde yemedim ( değişiklik olmamışsa) daha komplike bir mekan. aslınada ikisi de görülebilir ama yolun tam ortasında yol ikiye ayrılıyor. biri doğuya diğeri batıya yönelen yayla yolları.

2- dalakderesi ( gözne yolu, sarnıç sapağından sola sapılıyor) tavuk- kırmızı et ( sarnıç benzeri)''--

eğer yağışlı olmazsa,bu iki yerden birine gidelim derim.VELİ DAYI,olabilir mesela,ne dersiniz?

Ben Veli dayının yeri derim :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
yada yemek ve yol için dalak deresinde doruklu restaurant var güzel ben daha önce gitmiştim hasan bey işletiyor 538 581 47 19 kolumandan orkunun selamı var dersek bize yardımcı olurlarmış bir bakmakta fayda var derim

yada ayrıca tekin abinin yeride bana uyar kendisine teşekkür ediyorum bize kapılarını açıp daima açık tuttuğu için

yada tüm adana mt sevgi adasında buluşup kendin ye pişir yapalım

yada evde oturalım

yada

Yaw arkadaşlar adaşım muzaffer ortalıkta yok, nerde bu yakışıklı kardeşim :silent:

Adaşım salı günü motosikleti teslim alacaktı :silent: aldıysa hayırlı olsun :rendeer: henüz almadıysa inşallah en kısa zamanda alır :bounce:

Adaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin ses ver ....
ya görüyon dimi adaşım senden başka beni merak eden yok sende olmasan beni kimse aramıyor demekki beni senden başka SEVENİM yok.yazıklar olsun size hepinize demekki beni sevmiyonuz....

İyi akşamlar adana mt nin güzel insanları.:rendeer:

Güzel bir seçim yapmışsın bora abi. en azından gitmediğimiz ve görmediğimiz bir yer açık hava yayla yer süper olur derim. :cat:

Eğer hava yağışlı olmaz kısmet olursa VELİ DAYININ, yeri olabilir derim.:)

selam mt ciler herkese iyi akşamlar,bize her uyar maksat birlikte olmak

Muzaffer abim kafam yeni rahatladı,hatunu bile 10 gün arayıp soramadım,üzgünüm ne desen haklısın,sen bizim gönlümüzdesin herzaman baş tacısın,

merhaba arkadaşlar tshirt lerdeki son durumu aktarmak istiyorum. üzerinden çok zaman geçti ama son olarak bunu da kendi imalatım yapmayı becerdim. az önce aşağıda görmüş olduğunuz deneme amaçlı t-shirt baskısını yaptım ve çok da hoş oldu. alttaki resimleride daha sonra basacağm. son olarak maliyetten bahsetmek istiyorum. bana maliyeti 10 veya 11 TL gibi oldu. en kaliteli t-shirt dahil.

şu linkdende istemediğiniz kadar çok motosiklet resmi bulabilirsiniz.

http://www.shutterstock.com/s/motorcycle/search-p9.html?lang=en&x=0&search_group=&y=0

Son düzenleme:
abilerim muhabbetinizi bölüyorum ama motor almaya niyetlendim ve az cok bişeyler toparlayabildim.bi ss düşünüyorum bugün süleyman demireldiki magazalara şöyle bi gezdim bi tane 2008 r6 dan baska ele gelir bişey bulamadım etrafınızda satan yada satmayı düşünen varsa iletişim kurmak isterim.adım onur.limit max 16000tl.(05348795431).iyi akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar