Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nuri abicim bende hepinizi özledim,ama elden bişey gelmiyor pederi bırakamıyorum,herşey gönlünüzce olsun
Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.
benim bildiğim şehir için de hız limiti 50 km/h dır, ama bazı yerlerde 60 km/h levhası var.
abi sen bir görüş belki senden istemeye bilirler bazen benden istemiyorlar ama bazen
merhaba yücel bey eğer çarşamba günü gelecekseniz, gelirken telsizleri getirmeniz mümkünmü. teşekkürler
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Beni hijyenik bulduğun için teşekkür ederim (gözüme görünme bu aralar)
Askerden kalma sırt telsizi var bende, getireyim mi? Ne yapacan telsizi yav...(ciğerim)
Akşam Hayal Park Havuzuna gelenler;
-haluka28
-azgurbuz+selim
-mehmetilgaz ?
-çelikgürsel
-muzaffer1968
-???
-??
-?
Gelmek isteyen arkadaşlar sat 20:20 de orda hazır bulunsun yoklama yapacam :mrgreen:
Havuza girmek için ihtiyaç duyulan malzemeler (Hatırlatma)
1-Şort veya mayo :mrgreen:
2-havlu :cat:
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik :cherry:
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol) :wiinkk:
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin ) :bounce:
Ahmetim gel bizim küvet beleş hemde o kadar malzemeye gerek yok karnınıda bişekilde ben doyururum,insanlık öldümü
teşekkür edirim ancak benim yıkandığım suyun 26derece sıcaklığında olması gerek
Ölmedimi....:cherry:
sen telsizi askerlik hatırası diyemi almıştın :mrgreen:
fazla mayosu olan arkadaşlarıma sesleniyorum getirirlerse bende gelirim yıkar teslim ederim istemezsede bende kalabilir sorun teşkil etmez birde baraj yoldan beni alacak ve bırakacak arkdaşlar var ise memnun olurum aynı kişi bırakmayadabilir ben yemeğimi yerim size yük olmam selamlar :cherry:
@haluk28 Güzel gezi yapmışsınız gene. Kar muhteşem görünüyor.
@demirgursel D400'de hız sınırın motosiklet için 70km/s. Muhtemelen şehir içi kabul edilip 50km/s'yi aşmadan ceza yemişsin.
@celikgursel Gürsel'im demek sucuk yemeğe gidiyordun ha. Arabada keyifle el sallamandan belliydi. Afiyet olsun.
@osmx Gece radarı Adana'da nerede var? Ben hiç görmedim.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Askerden kalma sırt telsizi var bende, getireyim mi? Ne yapacan telsizi yav...(ciğerim)
çantaya karışmış...
Akşam Hayal Park Havuzuna gelenler;
-haluka28
-azgurbuz+selim
-mehmetilgaz ?
-çelikgürsel
-muzaffer1968
-???
-??
-?
Gelmek isteyen arkadaşlar sat 20:20 de orda hazır bulunsun yoklama yapacam :mrgreen:
Havuza girmek için ihtiyaç duyulan malzemeler (Hatırlatma)
1-Şort veya mayo :mrgreen:
2-havlu :cat:
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik :cherry:
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol) :wiinkk:
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin ) :bounce: