[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nuri abicim bende hepinizi özledim,ama elden bişey gelmiyor pederi bırakamıyorum,herşey gönlünüzce olsun

Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.

merhaba yücel bey eğer çarşamba günü gelecekseniz, gelirken telsizleri getirmeniz mümkünmü. teşekkürler

benim bildiğim şehir için de hız limiti 50 km/h dır, ama bazı yerlerde 60 km/h levhası var.

refüjle ayrılmış olanlarda 60 km hatta bazılarında 70 km.

abi sen bir görüş belki senden istemeye bilirler bazen benden istemiyorlar ama bazen

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Beni hijyenik bulduğun için teşekkür ederim (gözüme görünme bu aralar)

merhaba yücel bey eğer çarşamba günü gelecekseniz, gelirken telsizleri getirmeniz mümkünmü. teşekkürler

Askerden kalma sırt telsizi var bende, getireyim mi? Ne yapacan telsizi yav...(ciğerim)

Aselsan Cobra telsizlere bluetooth özelliği koysa süper olacak. Kabloyla uğraşmak dert. İlk başlarda idare edebiliyorsun ama sonrasında sıkıyor. Bende almayı düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum.

Akşam Hayal Park Havuzuna gelenler;
-haluka28
-azgurbuz+selim
-mehmetilgaz ?
-çelikgürsel
-muzaffer1968
-???
-??
-?

Gelmek isteyen arkadaşlar sat 20:20 de orda hazır bulunsun yoklama yapacam :mrgreen:

Havuza girmek için ihtiyaç duyulan malzemeler (Hatırlatma)
1-Şort veya mayo :mrgreen:
2-havlu :cat:
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik :cherry:
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol) :wiinkk:
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin ) :bounce:

Son düzenleme:
-haluka28
-azgurbuz+selim
-mehmetilgaz ?
-çelikgürsel
-muzaffer1968
-???
-??
-?

Gelmek isteyen arkadaşlar sat 20:20 de orda hazır bulunsun yoklama yapacam :mrgreen:

4- giriş ücreti (5 tl)

fazla mayosu olan arkadaşlarıma sesleniyorum getirirlerse bende gelirim yıkar teslim ederim istemezsede bende kalabilir sorun teşkil etmez birde baraj yoldan beni alacak ve bırakacak arkdaşlar var ise memnun olurum aynı kişi bırakmayadabilir ben yemeğimi yerim size yük olmam selamlar :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmetim gel bizim küvet beleş hemde o kadar malzemeye gerek yok karnınıda bişekilde ben doyururum,insanlık öldümü

anlaşılan kimsede mayo yok benimkilerde evde kalmış dün akşam alayım dedim tezgahtar bana güldü abi daha açmadık sezonu diyor hayırlısı bakalım

@ümit neredesin kanka ya bana mayo bul birtane öpüyorum seni

sen telsizi askerlik hatırası diyemi almıştın :mrgreen:

çantaya karışmış...

fazla mayosu olan arkadaşlarıma sesleniyorum getirirlerse bende gelirim yıkar teslim ederim istemezsede bende kalabilir sorun teşkil etmez birde baraj yoldan beni alacak ve bırakacak arkdaşlar var ise memnun olurum aynı kişi bırakmayadabilir ben yemeğimi yerim size yük olmam selamlar :cherry:

mayo bulursan ara ben transportasyonunu sağlarım :wiinkk:

@haluk28 Güzel gezi yapmışsınız gene. Kar muhteşem görünüyor.

@demirgursel D400'de hız sınırın motosiklet için 70km/s. Muhtemelen şehir içi kabul edilip 50km/s'yi aşmadan ceza yemişsin.

@celikgursel Gürsel'im demek sucuk yemeğe gidiyordun ha. Arabada keyifle el sallamandan belliydi. Afiyet olsun.

@osmx Gece radarı Adana'da nerede var? Ben hiç görmedim.

Teşekkür ederim hasancığım. sizin gezi ressimlerinede baktım muhteşem bir gezi olmuş ellerinize sağlık. :rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Askerden kalma sırt telsizi var bende, getireyim mi? Ne yapacan telsizi yav...(ciğerim)

abi havuzda kaybederiz birbirimizi falan. büyük yer biliyornmu. gerçi seni her yerden görürüm ama :queen::queen::p

çantaya karışmış...

abi geçen benim eldivenler kayboldu. bi bakarmısın onlarda senin çantaya karışmasın yanlışlıkla::blusssh:::xicon_ev

ölmüşmü ne, kim, nasıl ölmüş. :salut::salut:

arkadaşlar yarin çarşamba toplantımıza yemekli gelecekler lütfen yazsın nuri bey ona göre hazırlık yapıyor.malumunuz bizim için açılan bir yer.yemeksiz
geleceklerde geliyorum derse memnun olurum.ilginiz için şimdiden teşekkürler

selamlar iyi akşamlar.bu hafta ben gelemeyeceğim, gelecek arkadaşlara selamlar:)

çelik gürselim sanada iyi akşamlar:cherry:

Son düzenleme:
-haluka28
-azgurbuz+selim
-mehmetilgaz ?
-çelikgürsel
-muzaffer1968
-???
-??
-?

4- giriş ücreti (5 tl)

siz şimdi dönmüşsünüzdür ama yazim dedim
BEN GELMİYECEM :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar