tsk ederım. 22 marttakı fuara gelırım tabı hem daha ıı olur,toplanma felen mı olucak burdan ogrenebılırıs heralde nerde toplanılacagını...
bısanın servısı deılmı orası koprunun bıtımınde hamamın karsısı demı....
hayırlı olsun ehliyetin 22 marta fuara gitmeyi düşünüyoruz sabredersen ve gelebilirsen ordan bakarsın bişeyler. yok ben sabredemem dersen, gazcıların girişindeki aradan sağa dönünce 150 metre yukarıda (uludağ kebapçısından yukarı çıkınca eski durankardeşlerin arası) tek yıldız motor var oraya bi bak derim
Salvano ;
Pazar günü ne yazık ki çalışmak zorunda kaldım, şuan işyerinde kahve molasındayım, camdan dışarıya bakıyorum nasıl güneş var, offf yaaa yol yapmak istiyorum ama dün akşamdan beri ateşler içindeyim, hemi gribal hemi garibal enfeksiyonlar içerisindeyim...
Yok yok bi yolunu bulup kaçmalıyım, atın ölümü arpadan olsun...
Merhaba arkadaşlar hepinize selam ben bursa gemlikte oturuyorum ve inşallah hepinizle tanışır güzel organizasyonlara hep beraber imza atarız .
dostum hosgeldin aramıza ihşallah her bulusmada gorusuruz
tekrardan hos geldin
mudanyayada beklerim
slm arkadaslar abılerım, ehlıyetımı almıs bulunmaktayım bundan sonra gezılerde bende olmak ıstıorum.Bı de sorum olucak bursa merkezde motor aksesuarları satan bı yer var mı bılen var sa yazarsa cok sevınırım herkese slmlar hoscakalın sevgılerımle FERDİ:rendeer:
Ahmet abi gerçekten gidelim fuara hemde benim 22 mart dogum günüm gidersem en güzel dogum günüm olur heralde![]()
herkeze selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım hepinizle tanışmak nasip olur ve çok isterim site harici dostluklarda kurmak isterim herbirinizle bende de 150 zat modeli mirage var ama değiştirmeyi düşünüyorum nasipse. uludağ ünide okuyorum yolunuz düşerse muhakkak beklerim herkeze selamlar....
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyor katılımcı olmanızı temenni ediyorum. Bu arada Çaka bugün enginle gemlik kurşunlu mudanya gaz açtık biraz. Aradık seni gemlikte ama telin kapalıydı malesef.
tabi kardes ne zaman istersen ama once bir bakımdan gecireyim son geziden sonra kullanılmaz hale geldiBende mudanyada anadolu lisesinde okuyorum bir ara motorunuzu ve sizi görmek isterim çünkü şu sıralar croosa merak sardım baya bir![]()
valla kardeşim mustafayla geldik aradık tel de kapalıydı işteyim deyip evdemi yatıyordun yoksa bak bana kar kış demeden yol yapıyorum ne yapayım rider olma zor zenaat:9
salwano senin telefonunu kaydediyorum
genel hastalık soğuk algınlığı önemli birşeyi yok ayakta Allah'a şükür fakat işten gelince başında durmam gerkebiliyor hanımların hassasiyeti :cat: hastalıkta ve sağlıkta diye bir söz verdik![]()
Salvano ;
Kan grubum AB Rh (+), kalite derecesi -7 işinize yararsa son damlasına kadar sizindir...------------------------------------
Pazar günü ne yazık ki çalışmak zorunda kaldım, şuan işyerinde kahve molasındayım, camdan dışarıya bakıyorum nasıl güneş var, offf yaaa yol yapmak istiyorum ama dün akşamdan beri ateşler içindeyim, hemi gribal hemi garibal enfeksiyonlar içerisindeyim...
Yok yok bi yolunu bulup kaçmalıyım, atın ölümü arpadan olsun...
tabi kardes ne zaman istersen ama once bir bakımdan gecireyim son geziden sonra kullanılmaz hale geldi
aramıza yeni katılan arkadaslar tekrardan hos geldiniz sizide aramızda gormek uzere kendinize cok iyi bakın
ben hava güzel olursa gitmeyi düşünüyorum (giderken yağmasın dönüşte sel götürse farketmez) yaşar la konuştuk bu olayı fuar bahane amaç gezi gitmişken panoroma 1453 müzesini gezmek (doğum gününü feribotta kutlarız seninde )Ahmet abi gerçekten gidelim fuara hemde benim 22 mart dogum günüm gidersem en güzel dogum günüm olur heralde![]()
daha önce motosiklet ile bursa istanbul yapmış arkadaşlar bize yol göstermenizi bekliyoruz. açıkcası istanbulun trafiği,yolları bilmiyor olmam korkutuyor beni..