Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

Herkese günaydıııınn :)
Ben bu sabah işimden dolayı erken kalkmak zorundaydım o yüzden gazeteyi de erkenden alabildim.Ve sonra internet sitesine baktım starın.İç sayfadaki yazı aynen var sitede fakat fotoğraflar yok.Sadece küçük bir foto var.Ve Müge ile benim tek çekilen fotoğraflarımızı zaten gazeteye de koymamışlar
Mügenin dediği gibi benim de sorulara verdiğim cevapların çoğu yok zaten.Motosiklet kullanmayla ilgili verdiğim bilgiler,eğitime verdiğim önem malesef yer almamış ama yine de diğer arkadaşlara göre en fazla benim yazıma yer vermişler.
Normalde aldığım ve alacağım bir gazete olmamakla beraber ,bugün kendim için aldım ve biçok kişiye aldırdım.Artık allah günahlarımı affetsin :queen:

Eeeeee gazeteyi alanlar,beğendiniz mi bakalım :rendeer: Yorumları alalım lüffenn:cat:

ne yazık ki okuyamayacağım. çünkü star gazetesini yayın politikasından dolayı almıyor ve hiçbir yerde okumuyorum:farao:

ne yazık ki okuyamayacağım. çünkü star gazetesini yayın politikasından dolayı almıyor ve hiçbir yerde okumuyorum:farao:

Saygı duyuyorum.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bi günlük, gazeteyi okumak adına değil ,bizi ilgilendiren bir haberi okumak adına istisna oldu ben ve aynı düşünceyi paylaştığımız dostlarımız için...

Cumartesi ilavesinin kapağında ve iç sayfada yarımşar sayfa fotolarımız var malesef web sayfasında görünmeyen:salut:

Cumartesi ilavesinin kapağında ve iç sayfada yarımşar sayfa fotolarımız var malesef web sayfasında görünmeyen:salut:

ecenaz bunu bulabildim ve ekledim arkadaşım daha gazeteyi almadım alınca scannerdan tarayıp yüklerim resimlerinizi üzülme sen...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Saatte 250 km hızla motosiklet kullanıyolarmıs yok ya 300 de yaparlar gözü kara bunların :p

Az önce gazeteyi aldım. Tebrik ederim motosiklet tutkusunu oldukça iyi anlatmışsınız:cat:

Az önce gazeteyi aldım. Tebrik ederim motosiklet tutkusunu oldukça iyi anlatmışsınız:cat:

Teşekkür ederim ::utangac: daha iyi anlatmıştım aslında ama herhalde sığdıramadıkları için kesmişler bayagı...Bir de haberde " Erkeklerin kadınların motor kullanmalarına sıcak bakmadığını da anlatan..." diyor ..ben aslında "erkeklerin" değil "bazı erkeklerin" demiştim...düzelteyim de öyle düsünmeyen arkadaşların yanlış anlamasın.

günaydın herkese
lınkten okudum agzınıza saglık çok güzel ve dogru ifadeler kullanmışsınız.... tebrik ediyorum hepinizi... rüzgarınız bol olsun arkadaşlar :rendeer:

Saatte 250 km hızla motosiklet kullanıyolarmıs yok ya 300 de yaparlar gözü kara bunların :p

ben böyle birşey okumadım benim mi gözümden kaçtı yoksa aşagıda gazeteden aldıgım ifadeyi senmi bu şekilde yorumladın...

alıntı:
Bir erkek 250-300 kiloluk motora hakim olabiliyorsa biz de 180-200 kiloluk motora hakim olabiliriz.’

ben böyle birşey okumadım benim mi gözümden kaçtı yoksa aşagıda gazeteden aldıgım ifadeyi senmi bu şekilde yorumladın...

alıntı:
Bir erkek 250-300 kiloluk motora hakim olabiliyorsa biz de 180-200 kiloluk motora hakim olabiliriz.’

Tanımsız gazetenin kapağındaki fotoğrafın altındaki alt başlıktan esinlenmiş.Kapakta " Hız tutkusu kadın-erkek tanımıyor.Saatte 250 km hızla motosiklet kullanan gözü kara kadınlar,özgürlüğün tadını çıkarıyor..." gibi bi cümle var. Bu 250 benim için abartı bi rakam bu arada ,ben böyle bişey söylememiştim.Diğer arkadaşlarım söyledi mi kafalarından mı yazdılar bilemiyorum.

Tanımsız gazetenin kapağındaki fotoğrafın altındaki alt başlıktan esinlenmiş.Kapakta " Hız tutkusu kadın-erkek tanımıyor.Saatte 250 km hızla motosiklet kullanan gözü kara kadınlar,özgürlüğün tadını çıkarıyor..." gibi bi cümle var. Bu 250 benim için abartı bi rakam bu arada ,ben böyle bişey söylememiştim.Diğer arkadaşlarım söyledi mi kafalarından mı yazdılar bilemiyorum.

sagol ece linkte göyle bir ifade olmıyınca merak ettim sadece :rendeer:

bravo size arkadaşlar :cat:
umarım bazı kişilerin önyargılı yaklaşımlarını yıkmaya yardımcı olmuştur bu söyledikleriniz ..

Haberin linkini verecektim ama hell24 arkadaşımız tez davranmış.:cat:
Bayan motosikletseverlerimizi röportajdan dolayı tebrik ediyorum.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar