çok mu anormal kadınların motosiklet kullanması. motosiklet kullanan kadınlar niye haber oluyor anlamıyorum. onlar uzaydan mı geldi de bizim haberimiz yok da haber oluyorlar. onların da 2 eli 2 ayagı var. yani onlar insan değil de başka bir şey mi? bu ne ayrımcılıktır kardeşim.
bu haberdeki amaç nedir? çok merak ediyorum.
o zaman her alışagelmemiş durumu haber mi yapmak lazım. medyanın işgüzarlıgı bence bu.
bir insanın trafige çıkabilen bir aracı kullanması gayet normal bir durum. bu aracı kadın veya erkek kullanıyor diye olaya farklı bakmak o çeşit insanların problemi veya tuhaflıgı.
su kayagı yapan köpek, kadınların yarış motosikleti kullanmasından daha alışagelmedik bir durum.
eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler.
daha farklı açıdan bakmak gerekirse; yarış motoru kullanan bayanlar diye haber olunabiliyorsa motosiklet kullanmayan bayanlar neci, bir hiç mi?
o zaman her alışagelmemiş durumu haber mi yapmak lazım. medyanın işgüzarlıgı bence bu.
bir insanın trafige çıkabilen bir aracı kullanması gayet normal bir durum. bu aracı kadın veya erkek kullanıyor diye olaya farklı bakmak o çeşit insanların problemi veya tuhaflıgı.
su kayagı yapan köpek, kadınların yarış motosikleti kullanmasından daha alışagelmedik bir durum.
eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler.
daha farklı açıdan bakmak gerekirse; yarış motoru kullanan bayanlar diye haber olunabiliyorsa motosiklet kullanmayan bayanlar neci, bir hiç mi?
offf offff yahu şurda güzel birşey yapılmış paylaşılıyo niye böyle gereksiz yerlere çekiyosunuz. önemli olan bayan motosiklet kullanıcıları değil; motosiklet kullanıcılar.... bayan arkadaşlarımızın da röpörtajda manikürden röfleden bahsettiklerini sanmıyorum yine bizlerin motosiklet kullanıcıların sorunlarından bahsetmişlerdir. yani olay kadın erkek olayı değil arkadaşım....
Pişt Ninjet baskına gidelim mi yarın röportajaa kikikikik:mrgreen:
Bende Aye'nin 1000rr'ı kaparım, hem kendisini de temsil etmiş olurumPpPP
Yazıyı tam okumamamışım kaçırmışız bilem , neyse biz de milliyete çıkartırız kendimizi kısmet![]()
baskını kaçırdık yavv... Yoksa röportajın ortasında dalardık. Bizde yazın çıkarız tam sayfa
![]()
Pişt Ninjet baskına gidelim mi yarın röportajaa kikikikik:mrgreen:
Bende Aye'nin 1000rr'ı kaparım, hem kendisini de temsil etmiş olurumPpPP
Yazıyı tam okumamamışım kaçırmışız bilem , neyse biz de milliyete çıkartırız kendimizi kısmet![]()
baskını kaçırdık yavv... Yoksa röportajın ortasında dalardık. Bizde yazın çıkarız tam sayfa
![]()
Meraba arkadaşlar... Yarın Star gazetesinin ilavesinde yayınlanacak olan röportaj konusu için biraraya gelmiş 4 bayandan biriyim. Öncelikle... "TANIMSIZ" nickli arkadaş... Gazeteci arkadaşımız "Hız motoru kullanan bayanlar" değil, "Hız motoru kullanan iş kadınları" başlığı altında bir haber hazırlamıştır. Haber çıkmadan önce yaptığınız güzel yorumlarınıza, aydınlanmanız adına bir açıklama getirmek istedim. Destekleriniz için teşekkürleri bir borç bilirim... "Umarız motorcuları iyi niyetleriyle tanıtmışlardır" gibi bir cümle okudum yukarıda biryerlerde ve ciddi bir kaygı sezdim. Motorcular hakkında kötü niyetli, serseri, akılsız v.s şeklinde yorum yapanlar ve bu yorumlarının özünde aleni bir önyargı barındıranların aklından öncelikle şüphe ederim. Ve zaten...kimsenin önyargısını da bu saatten sonra değiştiremeyiz. Röportajı birlikte verdigim diger arkadşlarım adına bir şey söyleyemeyecegim fakat kendi adıma sizlere şunu belirtmeliyim ki, geyik yapmak yerine bilinçli bir şekilde ve yararlı bilgilerle gazeteci arkadaşımızın karşısına çıktıgımı bilmenizi isterim. Herkesin fikri zikri elbette ki farklıdır fakat tercih ettiğimiz hayat tarzı itibariyle görünüyor ki burada hepimiz müşterek duygular ve müşterek bir heyecan içerisinde çırpınmaktayız. Bunu da hepimizin adına en iyi şekilde o röportajda tanımladıgıma inanıyorum.
Ve sevgili "Ninjet" ... Yüreği aynı heyecanla çarpan bizlerin bir arada olmaması, birbirini tanımıyor olması hayat şartları ve iş, okul hayatının yogunlugundan ileri geliyor olmalı. Ben bir motor kullanıcısı olarak iş hayatımın yogunlugu sebebiyle uye oldugum 2 motor sitesinin ne bir toplantısına gidebildim ne de uyelerini tanırım... Hatta motordelisi.com'a giriş şifremi bile unuttugumu ve uzun sure giremedigimi de söyleyebilirim. Röportaj için biraraya geldigim arkdşları bile orada tanıdım. Sizlerle de en kısa zaman içerisinde yüzyüze gelip tanışmak isterim.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Güzel sözleriyle bize destek olan tüm arkdşlara tekrar teşekkür ederim...
Ben daha okuyom abiy:salut: Ben de elendim ninjete kaldı meydan
Nemrut kıskanma
Ya azınlık olan her zaman ilgi çeker, ilgi çeken de her zaman gazeteye, dergiye, tv'ye haber olmak için aranır.
Şimdi seni 1000RR'la sarı sarı kaskının altından beline uzanan bir atkuyruğuyla trafiğe çıkarsak anlarsın farkı
İnsanların ilgisini çeken de her zaman haber kaynağı oluyor işte...
Erkek kadın ben de ayırmak istemem, Zaten azınlıktalar, böyle gereksiz sözlerlerle birbirinizi üzmeyin sevgi dolu kardeşçe barış içinde kadınlı erkekli ss grup şürüşleri yapın::friends:
Gazeteye çıkanları da tebrik ederim. En başta motor kullandıkları için, ikinci olarak SS gibi kontrolü zor ve dikkat çeken bir motosiklet olduğu için.:rendeer: