[Adana - MT]

@jimmy1990 Saat 20:00'de orda ol.

@fazerr Sadece uğrayacağım. 5 Nisan Osmaniye etkinliğiyle ilgili sizlerle görüşmeyi düşünüyorum. Sağ olsun Bora abide etkinlikle ilgili çalışmalar yapıyor. Onunla durumu görüşeceğim. Sözün özü kısa bir uğrama olacak.

son bir soru (bir az sinir bozucu oluyorum ama kusura bakmayin daha yeniyiz) yanimda bir arkadasla beraber gelsem olurmu ???? :rendeer::rendeer::rendeer:

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
yemek listesine benide eklerseniz sevinirim
yemek saati kaç gibi?

abi kusura bakma yurt disindan yeni geldim ben turkiye'ye ve turkcem bu kadarina yetiyor :pr::pr::pr: yanlis bir sey soyler isem beni uyarmanizi isterim ve simdiden ozur dilerim :):):):) bu arada toplantilariniz yada bulusmaniz var ise yakin zamanda gelip hepinizle yuz yuze tanismak isterim :mrgreen::mrgreen:

Hi Jimmy, how you doin, wie geht's, comment ca va? Biz her dilden konuşuruz...Rahatına bak :wiinkk:

arkadaşlar bu hafta katılım yogun görünüyor .yalnız ricam olacak. lütfen gelip, gelemiyecek olan arkadaşlarım buradan haber vermeleri gerekiyor

Bugün 10.Noterden geleceğime dair taahütname verdim. Ama birazda yemin edeyim; iki gözüm önüme aksınki, allah canımı alsınki, yarına çıkmayımki geleceğim :cat:

arkadaşına bağlı :p:p:p

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim :queen:

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
yemek listesine benide eklerseniz sevinirim
yemek saati kaç gibi?

saat :6.30,7gibi

Bugün 10.Noterden geleceğime dair taahütname verdim. Ama birazda yemin edeyim; iki gözüm önüme aksınki, allah canımı alsınki, yarına çıkmayımki geleceğim :cat:

ya zaferim şu senin espirilerine öldüm gülmekten ya süpersin vallahi:queen::queen:allah uzun ömürler versin:rendeer:

Son düzenleme:
evetttt beyler yemeğe gelecekler lütfen haber versin. engeç çarşamba öglene kadar[/QUOTE]

arkadaşlar listeyi güncelledim

son bir soru (bir az sinir bozucu oluyorum ama kusura bakmayin daha yeniyiz) yanimda bir arkadasla beraber gelsem olurmu ???? :rendeer::rendeer::rendeer:

olur bizim için farketmez.meraklanma kusura bakan olmaz bizler dostane kişileriz

Son düzenleme:
köftelerrrrrrrrrrrrrr hazır dinleniyor.tatlı işini nasıl çözceeezzz.:)çekirdek kolay:)gelen arkadaşlar fotoğraf makinesi getirmesin:)haydut hepsini çekicekmiş.fazerr da yardım etcekmiş.kafanızı yormayın.herkese iyi akşamlar.

evetttt beyler yemeğe gelecekler lütfen haber versin
EVET ARKADASLAR CARSANBA TOPLANITIMIZ GELDI CATTI.YEMEĞE GELECEKLER LİSTEYİ GÜNCELLESİNLER.

MENU

1.KÖFTE
2.PİLAV
3.PATATES KIZARTMASI
4.SALATA
5.SOĞUK İÇECEK(PEPSİ,FANTA,AYRAN)
TOPLAM:7 TL'DİR.YEMEK YEMEK İSTEMEGENLER HERZAMANKİ GİBİ 5 TL ÖDECEYECEKLERDİR.AYRICA YEMEK+ÇAY(HERZMANKİ MENU)=12 TL'DİR.

YEMEKLİ GELECEKLER
0.zafer,büyük
1.mustafa abi ve eşi
2.fazerr(ben) ve eşim+oglum
3.turgay abi ve?
4.simyacı
5.barbudos
6.bora ve ?
7.vfr mehmet
8.yunus34
9.çelik gürselin eşi
10.gökhan
11.osmx

YEMEKSİZ GELECEKLER
[/QUOTE]
. engeç çarşamba öglene kadar haber verilsin

sevgili arkadaşlar tatlıları nasıl halledeceğiz fakat kanımca,kararımca MUSTAFA ABİM bu işin uzmanı diyorum emininki zafer ve turgay abim benimle hemfikir diyorum evetttt söz hakkı musatafa abimde

Son düzenleme:
Toplantısı uzun sürdüğü için işinden geç çıkan (Adana'ya zırt-pırt ziyarete gelen Gnl.Müd.ve yrd.ları sağolsun) ve bir an önce eve yetişmeye çalışan (çünkü evde onu bekleyen bebeğini uyumadan önce ancak yarım saat görebiliyor bu durumda) eşimi, bütün gün ve gece kırmızı ışıkta geçenlerle dolu Sabancı Kültür Merkezi-Müze kavşağında, yeşilden sarıya dönen ışıkta geçmiş olmasına rağmen "kırmızı ışık ihlali" gerekçesiyle durdurup pişkin pişkin talimat veren (muhtemelen bayan olduğundan, ama neyseki eşim hiç olmazsa orada haddini bildirmiş) ve ceza kesen (aynı şey benim de başıma gelmişti, canları harçlık isteyince böyle yapıyorlar), haksız ve adaletsiz davranışlarından dolayı trafikten sorumlu emniyet mensuplarına aşırı sinirlendiğim için yarın eşimi işe ben götüreceğimden ve yine ben işten alacağımdan dolayı, evimiz de toplantı yerine tam ters istikamette olduğu ve git-gel yapmam uzun süreceği için toplantıya katılma ihtimalimin çok zayıf olduğunu bildirir, size afiyetler dilerim.

Yalnız eski defterlerle güncel konuları biraraya getirmek ve yarınki sohbete malzeme yapmak adına, size www.mersinmotor.com adresinden ulaşabileceğiniz Mersin Motor Kulubü'nün sitesinden "21.02.09 En'ler Gecesi"nin resimlerini izlemenizi önermek istiyorum. Belki bunu konuşmaktan ben de sıkıldım, belki de bir yere varmayacak bir tartışma, ama olsun, bu adamlara imrenmekten alıkoyamıyorum kendimi. Tamam, güzel bir grubumuz ve eğlencemiz var, ancak resimlere bakarsanız daha çok yapabileceğimiz şeyler olduğunu göreceksiniz. Haa, "sen bunu yapmak için ne yaptın veya yapmaya hazırsın" derseniz, beni bilen bilir, sorumluluk verilirse her zaman göreve hazırımdır. Yeter ki sağlam temellerimiz ve hedeflerimiz olsun.

Bugün bir ortamda kendimi "..... grubunun" üyesi olarak tanıtmayı öylesine istedim ki anlatamam, ama yapamadım tabii. Ne olur, ayranı-şalgamı, köfteyi-sucuğu, kediyi-köpeği, geleni-gideni dert etmesek de sürekli büyüyen ve eğlencenin yanında güzel işlere de imza atan bir grup olsak, ve bunu da çevremizde motora veya kurallarına karşı olanlara en güzel şekilde anlatabilsek.

Şimdi yine birisi çıkar hariçten gazel okur "yok MMK öyle değil" der, birisi çıkar espri yapar belden aşağı vurur, ben de buraya yazdıklarımla kalırım gider, olsunnn, ben içimi dökeyim de. Zaten hepiniz benim canlarımsınız, artık kimseye kızmıyorum, herşey olacağına varır. Ben de işimle-gücümle boğuşmaktan dilediğim (dilediğiniz) kadar birlikte olamıyorum sizinle. Neyse benim zor günlerim bitmek üzere, umarım sorunu olan herkes bir an önce çözümlerine kavuşur, ve daha huzurlu günlerde buluşuruz en kısa zamanda.

Sürpriz yapar da eşim erken çıkabilirse belki ben de size sürpriz yaparım, fakat söz vermeyeyim. Özellikle beni arayan, soran abilerimden af diliyorum. Ben gelemesem de yarın size eğlenceler dilerim. Çok köfte-az cigara yapın bari, dumanınız lezzetli olsun (köftelerin yandığını varsayıyorum).

Son düzenleme:
yaw gene ne muhabbetler dönmüş burda neleri kaçırmışım :p

yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyim önce ve yarınki toplantıya da gelmeyi cok isterim ama şu an için gelemem gibi görünüyor..

murat abim de gene döktürmüş ama haklı oldugu yerler var bana da yayan yürürken ceza kesmişti beyaz şapkalı amcalar bende cok kızmıştım bu gün gene aynı yerde uygulama vardı bende baktım ceza yiyenlere güldüm kendi halime ve memur bey amca bak ben geçiyorum ama yeşil yanıyor ona göre sonra mızıkcılık yok haa dedim pişkince ve geç hadi nan diye bir ses duyunca geçtim işim olmasa biraz durup seyredecektim ya neyse bende destan yazmayıım şimdik hadi ii geceler herkese yarın büyük ihtimal görüşmek üzere:rendeer:

Son düzenleme:
muratçığım bizler için iyi bir dostsun. bizler için kıymetlisin seni çok iyi anlıyor ve fikirlerine katılıyoruz .kendi adıma söylemem gereken şey bu herzaman yanındayım bunu hatırlatmak isterim.diğer olaylar için geçmiş olsun allah can sağlığı versin.:cat:

saat :6.30,7gibi

ya zaferim şu senin espirilerine öldüm gülmekten ya süpersin vallahi:queen::queen:allah uzun ömürler versin:rendeer:

ilginç, yaşıtsınız herhalde.

Yalnız eski defterlerle güncel konuları biraraya getirmek ve yarınki sohbete malzeme yapmak adına, size www.mersinmotor.com adresinden ulaşabileceğiniz Mersin Motor Kulubü'nün sitesinden "21.02.09 En'ler Gecesi"nin resimlerini izlemenizi önermek istiyorum. Belki bunu konuşmaktan ben de sıkıldım, belki de bir yere varmayacak bir tartışma, ama olsun, bu adamlara imrenmekten alıkoyamıyorum kendimi. Tamam, güzel bir grubumuz ve eğlencemiz var, ancak resimlere bakarsanız daha çok yapabileceğimiz şeyler olduğunu göreceksiniz. Haa, "sen bunu yapmak için ne yaptın veya yapmaya hazırsın" derseniz, beni bilen bilir, sorumluluk verilirse her zaman göreve hazırımdır. Yeter ki sağlam temellerimiz ve hedeflerimiz olsun.

Bugün bir ortamda kendimi "..... grubunun" üyesi olarak tanıtmayı öylesine istedim ki anlatamam, ama yapamadım tabii. Ne olur, ayranı-şalgamı, köfteyi-sucuğu, kediyi-köpeği, geleni-gideni dert etmesek de sürekli büyüyen ve eğlencenin yanında güzel işlere de imza atan bir grup olsak, ve bunu da çevremizde motora veya kurallarına karşı olanlara en güzel şekilde anlatabilsek.

Şimdi yine birisi çıkar hariçten gazel okur "yok MMK öyle değil" der, birisi çıkar espri yapar belden aşağı vurur, ben de buraya yazdıklarımla kalırım gider, olsunnn, ben içimi dökeyim de. Zaten hepiniz benim canlarımsınız, artık kimseye kızmıyorum, herşey olacağına varır. Ben de işimle-gücümle boğuşmaktan dilediğim (dilediğiniz) kadar birlikte olamıyorum sizinle. Neyse benim zor günlerim bitmek üzere, umarım sorunu olan herkes bir an önce çözümlerine kavuşur, ve daha huzurlu günlerde buluşuruz en kısa zamanda.

doğru söze ne denir. bu konuda yalnız değilsin. :cat:::plus1::::plus1::

Romantik bir film seyrediyordum, seyrettirmediniz valla...

ilginç, yaşıtsınız herhalde.

pek sayılmaz, gönlüm genç o kadar

Sevgili Murat,
Kuracam sana bir ADAMOK sende rahat et bizde rahat edelim. Bu saatte bu kadar yazı yazılır mı? Gel yarın getir-götür işin :)P) bittikten sonra konuşalım.

Herkese iyi geceler (reklamlar bitti, filme devam)

Hi Jimmy, how you doin, wie geht's, comment ca va? Biz her dilden konuşuruz...Rahatına bak :wiinkk:

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim :queen:

ABICIM HI MY FELAN SAYIYORSUNDA KUSURA BAKMA BEN SADECE INGILIZCE BILIYORRRR BEN YENI GELDI AUSTRALIA'DAN NO DUTCHLAND GERMAN :p:p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen: AMA SUPER :cat::cat:

arkadaşına bağlı :p:p:p

GUZEL BIR CEVAP'DI BU GRUPDAKI INSANLARLA IYI ANLASACAGIMA INANIYORUM :):):):)

:salut:
Yokmu yağmurda motora binebilen harbi motorcu :p

BANA LUTFEN BIR IKI AY BOYUNCA YAGMURDA MOTOR DEME IKI HAFTA ONCE BIR KARAISALI YAPTIK BIR KAC ARKADASLA DIZIMIZE KADAR CAMUR ARTI BUTUN YOL BOYUNCA YAGMUR TERTEMIZ GELDIK......MUTHIS OLDU AMA HASTALANDIK:salut::salut::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar