çukurovada yağmurdan sonra arazi denemeleri

resim023.jpg

resim022.jpg

resim021m.jpg

resim053.jpg

resim052.jpg

resim051.jpg

resim050.jpg

resim049.jpg

resim048.jpg

resim047.jpg

resim046.jpg

resim045c.jpg

resim043.jpg

resim042.jpg

resim041t.jpg

resim040w.jpg

resim039f.jpg
TER]
[
resim038.jpg

IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2096/resim037.jpg[/IMG]
resim036.jpg

resim035v.jpg

resim033j.jpg

resim032.jpg

resim031.jpg

resim030u.jpg

resim029.jpg

resim028.jpg

Çamurda sürmesi çok zevklidir herhalde :cat: Ama motoru çarpmışsın galiba büyük geçmiş olsun, umarım birşeyin yoktur Ferhat kardeş:cyclopsan

ben kücükken yapıyodum bisiklet ile ne cok hosuma gidiyodu haa sırtıma kadar çamur eve geliyorm annemdenden bi kamyon odun :D:mrgreen:

Gayet Güzel Bir Gündü..tabiki yorucuydu çamurda sürmek ama işin güzel olan kısmıda bu değilmi zaten :) inşallah bu hafta çok yağış olmazda önümüzdeki pazar günü şöyle kalabalık bi grup toplanıp güzel bi croosss yaparızzz....HERKEZE SELAM 4. murat :)

mtk

tebrikler 10 numara bir gezi ve 10 numara fotolar..
XL'ler heryerde tutulan makineler, tam bi arazi canavarı, herkesin denemesi lazım :) zaten herkes bi gün kroscu olacak :cherry:

Çamurda sürmesi çok zevklidir herhalde :cat: Ama motoru çarpmışsın galiba büyük geçmiş olsun, umarım birşeyin yoktur Ferhat kardeş:cyclopsan
çamurda sürüş bir başka oluyor usta moturun yan gıranajlarını söktüm usta çokşükür o gün çamura yatışım yok usta:rendeer:

ben kücükken yapıyodum bisiklet ile ne cok hosuma gidiyodu haa sırtıma kadar çamur eve geliyorm annemdenden bi kamyon odun :D:mrgreen:
halil kardeşim o gün heryer çamurdu moturları ve kendimizi yıkadık sorun kalmadı:queen:

Gayet Güzel Bir Gündü..tabiki yorucuydu çamurda sürmek ama işin güzel olan kısmıda bu değilmi zaten :) inşallah bu hafta çok yağış olmazda önümüzdeki pazar günü şöyle kalabalık bi grup toplanıp güzel bi croosss yaparızzz....HERKEZE SELAM 4. murat :)
o gün murat kardeşim çoştun diyer vıdeoları atacam hafta içinde :cat:

tebrikler 10 numara bir gezi ve 10 numara fotolar..
XL'ler heryerde tutulan makineler, tam bi arazi canavarı, herkesin denemesi lazım :) zaten herkes bi gün kroscu olacak :cherry:
krosun hangisi olursa puroğrem yok araziye uyar:bounce:

helal size... güç sizde.....................
ramço kardeşim zaman buldukca kurtlarımızı döküyoruz karısı senin başına:queen:

Son düzenleme:
Öncelikle kırmızılı arkadaşın kim olduğunu anlayamadım amerikadan fullcrossçu geldi sandım sonra bi baktım bizim 4. murat kardeşimizmiş.hayırlı uğurlu olsun diyorum ve de inşallah sizlerin arasında tekrar olmayı sabırla bekliyorum.bu arada murat kardeşimin cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum spikerlik yapan sevgili ergül abimizede capcanlı anlatımı ve yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum.bütün arkadaşlara selam ederim. BOL KROSSLU HAFTALAR...görüşmek dileğiyle...

Tebrikler harika olmuş bea çamur banyosu :pBaştaki resimlerde asma köprüde mtor neden yerde yatıryor, çok mu kaygandı?

Mersin İl Temsilcisi
ben de bizim çocuklar nerede kaldı diyordum.... uslu durmıcanızı biliyordum ;)

Öncelikle kırmızılı arkadaşın kim olduğunu anlayamadım amerikadan fullcrossçu geldi sandım sonra bi baktım bizim 4. murat kardeşimizmiş.hayırlı uğurlu olsun diyorum ve de inşallah sizlerin arasında tekrar olmayı sabırla bekliyorum.bu arada murat kardeşimin cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum spikerlik yapan sevgili ergül abimizede capcanlı anlatımı ve yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum.bütün arkadaşlara selam ederim. BOL KROSSLU HAFTALAR...görüşmek dileğiyle...
FATİH USTAM SENİ ARAMIZDA GELMENİ DÖRT GÖZLE BELERİZ :rendeer:

Tebrikler harika olmuş bea çamur banyosu :pBaştaki resimlerde asma köprüde mtor neden yerde yatıryor, çok mu kaygandı?
çamurda gezmek bir başka oluyor kardeşim asma köprü olayı kaygan yağmurdan dolayı ve ani gaz verdi abimiz motor yan yattı:cat:

ben de bizim çocuklar nerede kaldı diyordum.... uslu durmıcanızı biliyordum ;)
çamura girince hangi çocuk uslu durur be kardeşim:queen:

süpersiniz arkadaşlar sizi izlemek zevk veriyor
evet katılıyorum ve izlemeye devam:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar