çamurda sürüş bir başka oluyor usta moturun yan gıranajlarını söktüm usta çokşükür o gün çamura yatışım yok usta:rendeer:Çamurda sürmesi çok zevklidir herhalde :cat: Ama motoru çarpmışsın galiba büyük geçmiş olsun, umarım birşeyin yoktur Ferhat kardeş:cyclopsan
halil kardeşim o gün heryer çamurdu moturları ve kendimizi yıkadık sorun kalmadı:queen:ben kücükken yapıyodum bisiklet ile ne cok hosuma gidiyodu haa sırtıma kadar çamur eve geliyorm annemdenden bi kamyon odun:mrgreen:
o gün murat kardeşim çoştun diyer vıdeoları atacam hafta içinde :cat:Gayet Güzel Bir Gündü..tabiki yorucuydu çamurda sürmek ama işin güzel olan kısmıda bu değilmi zateninşallah bu hafta çok yağış olmazda önümüzdeki pazar günü şöyle kalabalık bi grup toplanıp güzel bi croosss yaparızzz....HERKEZE SELAM 4. murat
![]()
krosun hangisi olursa puroğrem yok araziye uyar:bounce:tebrikler 10 numara bir gezi ve 10 numara fotolar..
XL'ler heryerde tutulan makineler, tam bi arazi canavarı, herkesin denemesi lazımzaten herkes bi gün kroscu olacak :cherry:
ramço kardeşim zaman buldukca kurtlarımızı döküyoruz karısı senin başına:queen:helal size... güç sizde.....................
FATİH USTAM SENİ ARAMIZDA GELMENİ DÖRT GÖZLE BELERİZ :rendeer:Öncelikle kırmızılı arkadaşın kim olduğunu anlayamadım amerikadan fullcrossçu geldi sandım sonra bi baktım bizim 4. murat kardeşimizmiş.hayırlı uğurlu olsun diyorum ve de inşallah sizlerin arasında tekrar olmayı sabırla bekliyorum.bu arada murat kardeşimin cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum spikerlik yapan sevgili ergül abimizede capcanlı anlatımı ve yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum.bütün arkadaşlara selam ederim. BOL KROSSLU HAFTALAR...görüşmek dileğiyle...
çamurda gezmek bir başka oluyor kardeşim asma köprü olayı kaygan yağmurdan dolayı ve ani gaz verdi abimiz motor yan yattı:cat:Tebrikler harika olmuş bea çamur banyosuBaştaki resimlerde asma köprüde mtor neden yerde yatıryor, çok mu kaygandı?
çamura girince hangi çocuk uslu durur be kardeşim:queen:ben de bizim çocuklar nerede kaldı diyordum.... uslu durmıcanızı biliyordum![]()
evet katılıyorum ve izlemeye devam:cat:süpersiniz arkadaşlar sizi izlemek zevk veriyor