- Konu Yazar
hocam çok güzel olmuş... ögrencileriniz çok sanşlı...
teşekkür ederim ramço arkadaş.. bende çok şanslıyım onlarla olduğum için.. yakınmışız yolun düşerse bu taraflara bekleriz..
hocam çok güzel olmuş... ögrencileriniz çok sanşlı...
Koray abi gerçekten güzel bir sınıf olmuş... Ordan ders yapmak güzel olurdu... TEBRİKLER.ELLERİNİZE SAĞLIK
Şunu hatırlatmak istiyorum, Motosikletleri Fark Edin Projesi'nde yazdıklarının aslında yersiz olmadığını ve ne kadar isabetli olduğunu gördük... Tebrikler Koray Abi... 81 ilde yüzlerce ilçedeki binlerce okulda milyonlarca öğrenci var, bir yerden başlamamız gerekiyo, geleceğin araç kullanıcıları belki motosişklet kullanıcılarını bilinçlendirmeye
s.a usta ben bu okula cok yakın oturuorm deprem zamanı burda okumuştm
buralardan birinn mt de olması cok gzl saygılar
Değerli hocam;
Yüce Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi ''Öğretmenler bu ülke sizlere emanet'' bu ülke laik ve ileri bir Türkiye ancak sizlerin sayesinde olabilecek.
Çalışmalarınız için teşekkür ve minnettarlığımı sunamyı bir borç bilirim, benimde bu ülkenin bir ferdi olarak faydam dokunur ise bir borç bilirm.
İyi çalışmalar dileklerimle..........
hocam saygı duyuyorum
Çok güzel olmuş hocam.
Ellerinize, emeklerinize sağlık. Tüm kardeşlerime ve hocalarıma selamlar...
hocam tebrikler size ve o güzellikleri oluşturan genç nesillere...yüreğinizdeki güzellikleri fırçalarada yansıtmışsınız.....o kardeşlerime bolca selam olsun.....:rendeer::rendeer:
emeklerinize yüreklerinize sağlık çok şanslı öğrencileriniz var herşeyden önce sizin gibi bir öğretmenleri olması başka bir ayrıcalık katmış. çalışmanızın fotoğraflarına defalarca baktım ve her seferinde ayrı bir keyif aldım başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim :rendeer::rendeer:
helal olsun keşke bütün hocalar böyle olsa.saygıyla eğiliyorum
çok teşekkürler.. vakit ayırdığınız için.. yakınlardayız biribirimize buluşmalarda tanışırızda inşallah..
o minik elleri saygıyla öpüyorum. hocam sizi ve meslektaşınızı bu güzel çalışma için tüm kalbimle tebrik ediyorum.
bir sınıf bukadarmı güzelleştirilebilir. çocuklarımızın ellerine saglık. hepsine sevgi ve saygılarımı yolluyorum...... inanılmaz keyif aldım herbir resimden :rendeer:
alkadras sana katılıyorum bundan daha güzel bir cevap olamaz :cat:
inşallah hiç uzak sayılmayız bakarsınız çata kapı bir süpriz yapabiliriz![]()
çok teşekkür ederim.. çocuklarda okuyunca çok gururlanacaklar.. bir kaç gün daha erken olsa doğum günü hediyesi olacaktı ama olmadıyorumlarınız için tekrar teşekkürler.. saygılar..