[İzmir - MT]

watari hayırlı olsun işin...kek pasta börek kap gel kutlayalım :queen:
jeynajeyna, yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız:rendeer:

oğuz kardeşim ben çoğunuzdan kıdemliyim tarihlere bi bakın benim alacağım baya birikmiş toplu halde hesap kesicem haberiniz olsun :queen::queen: zaten kekler çoğalmış havada uçuşuyor

herkeze gunaydın.
Oguz abi ben monero diye bir marka aldım (200cc),baktım olucak gibi digil hemen cinliye sarıldım,ama genide fena digil ,ee artık bi akşam gelirim toplantıya hatta gelirız melconla oda adadan,fakat kek muhapetı canımı cok sıkyor izmir yolu cok uzun kekler biter dige korkyorum :)

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN KAZAASIZ BELASIZ:rendeer::rendeer::rendeer:

oğuz kardeşim ben çoğunuzdan kıdemliyim tarihlere bi bakın benim alacağım baya birikmiş toplu halde hesap kesicem haberiniz olsun :queen::queen: zaten kekler çoğalmış havada uçuşuyor

AMA bayagı ara vermiştin seni biz döndürdük yuvaya yalanmıııı pışıııkkkk:queen::queen:

EMRE_YBR SENİ SİTEYE kaydettim emeil adresine msj gelecek onu aktive et ben resmini eklerim daha sonra.hadi hayırlı olsun bakalım GELSİİİNNN KEKLEEERRRR:queen:

Son düzenleme:
jeyna yeni motorun hayırlı olsun kardeşim güle güle kulan :rendeer:

gezimi? kekmi? bereketmi? bayılırım!......

sırada sen varsın sinin bişini gürmedik şimdiye kadar hep sağdan soldan otlanıyon seni gidi beleşçi :queen::rendeer:neyse döyününde baklava yeriz artık kendimizi bu şe şekil avutalım :p:)

Son düzenleme:
arkadaşlar cok teşekurederim dilekleriniz icik amin hepimiz kazasız belasız
not: benim turkcem baya dandik kusuruma bakmayin

merhabalar arkadaslar

herkeze sevgi ve selamlar ben cem karsıyakadan Aranıza katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz aranıza :silent:

Bu cuma toplantısına değilde bir daha kine katılırsam bana da verirmisin abi ?(sticker)
Bende aranıza katılmak istiyorum,sizlerle tanışmak,çok heyecanlıyım :p
Sticker vermeyeceksen gelmiycem.

sitıkır mı istiyon sen, sen yenisin galiba :p gel verelim sana (sticker):queen:

herkeze sevgi ve selamlar ben cem karsıyakadan Aranıza katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz aranıza :silent:

ne demek kardeşim hoş geldin armıza yalnız gelenegi bozma.geriye dönük okursan anlarsın:queen::queen:

Bu cuma toplantısına değilde bir daha kine katılırsam bana da verirmisin abi ?(sticker)
Bende aranıza katılmak istiyorum,sizlerle tanışmak,çok heyecanlıyım :p
Sticker vermeyeceksen gelmiycem.

gel gel anahtarda verecezz:queen::queen:

jeyna profılde kusadası yazıyo kusadası'ndanmısın
bırde ısım desem :)

ismi JEYNA kendisi RUS olmakla beraber kuş adasına yerleşmiş ve orada iş kurmuştur OKEYMİ:cat::cat:

Son düzenleme:
hayırlısı benide bagrınıza basarsanız sevinirim yeni bi motorcu olarak :)

biz kimleri bagrımıza basmadıkki.bi kardeşimizimi basmıyacccc senide basarız:silent::silent: bagrımıza kalbimize taş kopyarız ama sizin gibi kardeşlerimizi bagrımıza basarız her zaman HOŞ GELDİN :rendeer::rendeer::rendeer:

abicim bu ne soguk yaaa
kemiklerimde hissettim yemin ederim :silent: :pale:

NE SOGUGU YA JEYNA bu havalarda atletle dolaşıyor.adam terliyor beee:queen::queen::queen:

yarın kimler geliyor çoban ete haberi olmayanlar duyurulardan baksın.CESİ dana kesecekmiş herkez çatlayana kadar yesin:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar