Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor gerçekten harika olmuş.Ellerine sağlık,emeğine değmiş doğrusu.Havalar biraz ısınsın benimkini de düşünüyorum.Her ne kadar babaçi yanlış anlasa da:p
Bir ybr kendisine yapılacak her türlü güzelliği hak ediyor arkadaşlar kanımca...Sizce de öyle değilmi? Kalın sağlıcakla...

ybr her güzelliği hak ediyor ama temizlik içimden gelmiyor... böyle kirli kirli olunca daha ilgi çekici oluyor.. hırsız bilene kirli motoru hurda zannedip çalmaz herhalde.................:

bu benim ilk resim yüklemem olduğu için iyi olmayabilir kusura bakmayın.yüklemeyi geliştirince resimlerimi paylaşacağım sizlerle.

buda benim ybr çamurda kaldım bugün gezerken ön çamurluğu söktüm.kitledi ön teker gitmiyodu çamurluğu sökünce çıkabildim ordan

eve geldim zar zor yıkadım

buda çamurluğu taktıktan sonra

Son düzenleme:

bu erzincanımızın muhteşem şellalesi:)

15 ağustos 2008 de almış olduğum kızımla çok mutluyum şu anda 3300 km lerde yim,malum kış olduğu için pek fazla gezip dolaşamıyorum kızımla,baharın gelmesi yakın zaten,inşaallah daha güzel resimlerimi sizlerle paylaşacağım.hepiniz ALLAH'a emanet olun.görüşmek dileğiyle.kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi bu arkadaş motoru satacak :queen: ufak ufak malı podyuma çıkarıyo:mrgreen:

hiç bakmayın yada ilgilenmiyormuş gibi yapın fiyat artmasın:p

valla günahımı aldın coşkun abi!! :) hiç öyle bir düşüncem yoktu :p

bütün iyi dilekler ve yorumlar için tüm ybr'ci arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer: ybr'leriniz harika :cat:

Son düzenleme:
ORTAK SEN MUBAREK KURYE GİBİSİN... OTOBAN KURYESİ ..... DÜZCE İSTANBUL AYDA 1 KERE.. KAFADAN 400 KM... DAHA NE OLSUN...

hacı benim bi keresinde ayda 3 bin km yaptigim olmuştu:queen::cherry::p en kötü de 1000 kmnin altina düşmedi 1 ayda motor çalişir vaziyette oldugu sürece böyle kazadan kazaya yatiyor 1-1.5 ay:cherry::p:)acısını kötü çıkartacam ama bu günlerin ankara istanbul arasi ekspress çalişcam nonstop gidip gelcem:queen::queen:

hacı benim bi keresinde ayda 3 bin km yaptigim olmuştu:queen::cherry::p en kötü de 1000 kmnin altina düşmedi 1 ayda motor çalişir vaziyette oldugu sürece böyle kazadan kazaya yatiyor 1-1.5 ay:cherry::p:)acısını kötü çıkartacam ama bu günlerin ankara istanbul arasi ekspress çalişcam nonstop gidip gelcem:queen::queen:

ortak beninde al... tek motor sarmaz.... mangal yaparız... kanat çoook süper olur... ben arpa suyu sen üzüm suyu içersin.....:queen::queen::queen:

ortak beninde al... tek motor sarmaz.... mangal yaparız... kanat çoook süper olur... ben arpa suyu sen üzüm suyu içersin.....:queen::queen::queen:

aliyim hacı ne demek bende tek yolculuk yapmayi pek sevmiyorum zaten sag şeritten yardiririz artık 80 le:cherry: iyi bir kondisyonla molasiz 300 km gitmeye çalişcam bakalim gidebilecekmiyim rekor 230km

ortak ben ankara yapmıştım...gidilmeyecek gibi değil yani.. yazın gidecez nede olsa.... 1000rr ile yozgat dedim hiç inmeden ...sadece benzin almak için durdum..730 km... iki gün bel ağrısı çekmiştim....

ortak ben ankara yapmıştım...gidilmeyecek gibi değil yani.. yazın gidecez nede olsa.... 1000rr ile yozgat dedim hiç inmeden ...sadece benzin almak için durdum..730 km... iki gün bel ağrısı çekmiştim....
vay be rekor gibi
kaç saat sürdü

mondial 100 kh ile 200km yaptım
bel fıtığı oluyodum:queen:

şu kış bitsin artık yahu, az once garaja indim de sigara almaya gitmişken; kuzu kuzu yatıyor motorum. nisanın başında atlayıp gidiyorum uşağa artık canıma tak etti motorsuzluk. kışın da biniliyor binilmesine ama tadı olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar