iyi güzelde oarası çok uzak hemde ne kadar benzin alma şartı koşuyorlar :silent:merhabalar yıkama sorununa güzel bir çözüm.görükle yerleşimde petrol ofisi var.orada tabancayıda kullanmanıza müsade ediyorlar tabikş benzin alma şartıyla.ben hep orayı değerlendiriyorum.keyfime göre temizlik.nasıl....?
ohooo dostum sen şimdiden otoriteni kaptırmışsın EFE'yeEn önemli bahanemi unutuyorsun. Hatırlatırım bende bir de "EFE" faktörü var.:wiinkk::queen:
eyvallah Mustafa :cat:ama satıcam bunları alan olursa kendime daha değişik orta sehpa yapacağım:wiinkk:Sehpaların çok güzel olmuş reis güle güle kullan
evet görükle gerçekten uzak.. bir ara temizlik buluşması yapalım arkadaşlar ne dersiniz? görüyorum ki temizleme hastalığına tutulan tek ben değilim![]()
baycan hoşgeldin aramıza bende sık sık görüklede bulunurum bir bir gün yıkarız senle motorları![]()
rıfat abi bu arada çok güzel fikir temizleme partisi verelim havalar düzelince![]()
Bizde seni ilk gezimize bekleriz![]()
Arkadaşlar çok özür dilerim ama ben yanlışlıkla cilala-parlat sitesine mi girdim acaba...
Daha 0km yeni almış olduğum ybr mi 3gün kullandıktan sonra hava kötüleşti diye yıkayıp paklayıp garaja kapattım. 2gün zor sabrettim yahu , şimdi yağmur çamur dinlemeden yola devam diyorum. Tabi garaja kapatmadan bir güzel yıkanıyor:queen:
Sonuç itibari ile ben bir motorcu isem eğer, her şartta motosikletimi kullanırım ama motosikletimi sevdiğim için de onu temiz tutarım.:rendeer:
Arkadaşlar çok özür dilerim ama ben yanlışlıkla cilala-parlat sitesine mi girdim acaba...
Daha 0km yeni almış olduğum ybr mi 3gün kullandıktan sonra hava kötüleşti diye yıkayıp paklayıp garaja kapattım. 2gün zor sabrettim yahu , şimdi yağmur çamur dinlemeden yola devam diyorum. Tabi garaja kapatmadan bir güzel yıkanıyor:queen:
Sonuç itibari ile ben bir motorcu isem eğer, her şartta motosikletimi kullanırım ama motosikletimi sevdiğim için de onu temiz tutarım.:rendeer:
Gördüğünüz gibi Muhammet bas bas bağırıyor MEHTAP 4diye,dediğine göre haftaya c.tesi geliyormuş:queen: öbür c.tesi gidiyormuş :salut:anlayacağınız sadece bir pazarımız var onuda boş geçmemek lazım bence Bursa MT olarak:cat: eee organizatörler nerede ::alkiis::BU ARADA MEHTAP=4 ZORUNUZA GİTMESİN...![]()
adım baycan.33 yaşındayım.bayerde çalışıyordum. farklı projelerimden dolayı uzun zamandır yaptığım işi kısa bir süre önce bıraktım.detay siz sorun tanışalım...
pazar günü biryerlere ğidilecekse bende gelirdim ama hava yağmurluymuş bide benim motora binmek için kıyafetim yok en ucuz nereden alabilirim acaba ?
İlk aşktan vaz geçilir mi hiç. Daha Efe de motosiklet kullanmayı öğrenecek onunla.vaay kim burdaymışGonzi duruyormu gonzi???
![]()
Hadi bakalım , şimdiden gözün aydın diyelim.+100000
BU ARADA MEHTAP=4 ZORUNUZA GİTMESİN...![]()
Yaşarım sağol da arkamda dikkatli ol , yollar buzlu kaymayasın. Biliyosun arkadan vuran suçludur :queen:helal be:cat: budur işte:wiinkk:yürrü be Nurhan kim tutar seni ben arkandayım :mrgreen:
helal be:cat: budur işte:wiinkk:yürrü be Nurhan kim tutar seni ben arkandayım :mrgreen:
Gördüğünüz gibi Muhammet bas bas bağırıyor MEHTAP 4diye,dediğine göre haftaya c.tesi geliyormuş:queen: öbür c.tesi gidiyormuş :salut:anlayacağınız sadece bir pazarımız var onuda boş geçmemek lazım bence Bursa MT olarak:cat: eee organizatörler nerede ::alkiis::
Pazar bana uyar,artçım Melih ile Mami adına heryerde bulunabilme ihtimalim var...Aynı gün için Farklı organizasyon ve yer tekliflerini bekliyoruz arkadaşlardan,aksi halde ben her an için Mudanya da yer ayırtırım joker olaraktan...:cat: