Neden motor, arabayı virajda yatırın bakalım yatıyormu, arabanın önünü kaldırabilirmisiniz. Arabada vücudunuzu kullanabilirmisiniz yani arabada sağa yatarak araba sağa gidermi???? Ben kendimi arabada emanet duruyor gibi hissederim, ama motorda onunla bütünleşirim. İkiside bizi biryerlere götürür, ikisinin yeri de muhakkak farklıdır.
Otomoblde lastiklerin ne kadar, hangisinin kaydığını hissedersin,direksiyonun tepkisini alırsın,frenlemede ön-arka kilitlenmenin sınırı olur,Abs varsa devreye girdiği anı bilirsin,Esp ile viraja daha yüksek hızla girebilirsin...
Unutmayın motorsikletteki elektronik oyuncaklar otomobilde önce yaygınlaşır siz sonradan görürsünüz.
Otomobili zevkli hale getirmek için böyle elektronik oyuncaklar yaparlar işte.
Tek başına olmam motosiklete daha da bağlıyor beni. Her halükarda motorumu yeğlerim fakat otomobillerin bazı üstünlüklerini de teslim etmek gerek. Evlenip çoluk çocuğa karışsam araba alırım. Motorum da arasıra gezmek için kenarda durur herhalde.
Ben de senin tam tersiyim, 11 yaşımdan beri araba tepesindeyim,motora ancak sıra geldi:rendeer:
İzmir'de yaşıyorsun ozaman bir CC veya sadece Cabriolet alacaksın o zaman![]()
Hiç bir arabayı dar bir patikada kullanamam.
Hiç bir arabayı çamura batırıp tek başıma çıkaramam.
Hiç bir arabayla motosikletle geçtiğim yerlerden geçemem.
Hiç bir araba, motosikletteki özgürlük hissini yaşatamaz.
Hahaha, motoruna nasıl gözü gibi bakıp yolu ve motoru hisseden varsa, otomobili de öyle kullananlar vardır, otomobili hissetmek apayrı bir ustalık gerektirir.![]()
Hiç bir arabayı dar bir patikada kullanamam.
Hiç bir arabayı çamura batırıp tek başıma çıkaramam.
Hiç bir arabayla motosikletle geçtiğim yerlerden geçemem.
Hiç bir araba, motosikletteki özgürlük hissini yaşatamaz.