cbf 150 jant,ön çamurluk,arka çamurluk ve ön cam bi ince modifiye olmuşmu arkadaşlar

CBA

o presto boyayı bende kullandım eski motorumda çok hoş oluyor.
yalnız boyayı kat kat yapın tek seferde hepsini birden yapmayım o zaman çok kararıyor.
daha doğrusu boya kuruyunca koyulaşıyor onu hesaba katarak yapın.

sadıcım motorun eskidende güzeldi şimdi daha güzel olmuş biliyon manisada bi seninki bide benimki güzeldi ve dikkat çekiyordu:wiinkk:

sadıcım motorun eskidende güzeldi şimdi daha güzel olmuş biliyon manisada bi seninki bide benimki güzeldi ve dikkat çekiyordu:wiinkk:

eyvallah kardeşim uğraştık yaptık biraz sen ilerliyen zamanlarda gör inşallah bi kaç eksiği var onlarıda yapalım o zaman 100 numara olucak inşallah

o presto boyayı bende kullandım eski motorumda çok hoş oluyor.
yalnız boyayı kat kat yapın tek seferde hepsini birden yapmayım o zaman çok kararıyor.
daha doğrusu boya kuruyunca koyulaşıyor onu hesaba katarak yapın.

evet haklısın...:cat:

Son düzenleme:
bloğun altında motorun kendi orginal oyuklu şeritleri var onların icini boyadık normalde iyi duruyor belki fotodan abartılı olabilir bu arada siyah bi cbf ide yaptık aynı şekil oda cok güzel oldu

evet haklısın ama dış görünüm değişiminede madem güzellik modifiyesi diyelim o zaman:rendeer:

tamam o zaman güzel olmuş nazar değmesin :cat:

ya güzel olmuş eline sağlık ta çok renkli olmuş janttaki kırmızı şeritten heryere çekme bence çıkıyosa cıkart sade bi güzellik kalsın jantlar süper olmuş

bişey sorucam stopları orjinalmi bişiler yaptınmu sanki hafif siyah duruyor boya falan mı attın yada filmmi ??

ya güzel olmuş eline sağlık ta çok renkli olmuş janttaki kırmızı şeritten heryere çekme bence çıkıyosa cıkart sade bi güzellik kalsın jantlar süper olmuş

bişey sorucam stopları orjinalmi bişiler yaptınmu sanki hafif siyah duruyor boya falan mı attın yada filmmi ??

sprey boya ile kararttım oto aksesuarcılarında sprey sinyal boyaları satılıyor

çok güzel olmuş
sade ve çekici kendini göstermiş motor

kazasız belasız tekerin düz bassın...
:D

Çok güzel olmuş kardeş beğendim motorunu sinyaller falan çok güzel olmuş eline sağlık aynalarıda tak ozaman tam olcak.:)

abicim çok güzel iş çıkarmışssın jantları nasıl yaptın bnde öyle yapmayı düşünüyorm yardımcı olurmsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar