cbf 150 jant,ön çamurluk,arka çamurluk ve ön cam bi ince modifiye olmuşmu arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gayet kaliteli bir iş çıkarmışsınız, Honda sizden örnek almalı.:cat:

Gerçekten hoş olmuş eline sağlık basit bir işçilik olmadığı belli uğraşılmış ve gayet güzel olmuş:rendeer:

Sinyalleri boyadınmı:silent: Hoşuma gitti bende yapabilirim fakat benim motor siyah zaten bu kadar güzel dururmu emin değilim:)

Dikkatli inceleyince fark ettimde motor bloğundaki boyalar biraz abartı olmuş silme imkanın varsa bence silsen daha iyi olur:cat:

elıne sağlık iyi uğraşmışsın tekerin düz basın..

(modifiye aracın daha hızlı gitmesi için yapılan bir işlemdir daha geniş pıston eksantik milinin derecesini değiştirmek gibi vs vs )

Gerçekten hoş olmuş eline sağlık basit bir işçilik olmadığı belli uğraşılmış ve gayet güzel olmuş:rendeer:

Sinyalleri boyadınmı:silent: Hoşuma gitti bende yapabilirim fakat benim motor siyah zaten bu kadar güzel dururmu emin değilim:)

Dikkatli inceleyince fark ettimde motor bloğundaki boyalar biraz abartı olmuş silme imkanın varsa bence silsen daha iyi olur:cat:

bloğun altında motorun kendi orginal oyuklu şeritleri var onların icini boyadık normalde iyi duruyor belki fotodan abartılı olabilir bu arada siyah bi cbf ide yaptık aynı şekil oda cok güzel oldu

elıne sağlık iyi uğraşmışsın tekerin düz basın..

(modifiye aracın daha hızlı gitmesi için yapılan bir işlemdir daha geniş pıston eksantik milinin derecesini değiştirmek gibi vs vs )

evet haklısın ama dış görünüm değişiminede madem güzellik modifiyesi diyelim o zaman:rendeer:

Son düzenleme:
herşey mükemmel ama motorda çok önemli bir eksiklik var.... sen anladın onu..:D

ben nisan gibi cbf500 almayı düşünüyorum ... ama sana aynasız dolaşma derim... manisayı bilirim... çok motorsiklet var.. ama trafik kurallarına uyan yok...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
güzel yapmışsın, eline sağlık

ben nisan gibi cbf500 almayı düşünüyorum ... ama sana aynasız dolaşma derim... manisayı bilirim... çok motorsiklet var.. ama trafik kurallarına uyan yok...

haklısın kurallara cok uyan yok ayna siparişi verdim şekilli ayna gelicek insallah onlarıda takıcam en kısa zamanda

Sinyalleri nasıl yaptığını söylememişsin:) Meslek sırrımı diyorsun yoksa:p

Birde siyah Cbf de yaptık demişsin onunda fotolarını yükleme imkanın varmı acaba:pale:

Sinyalleri nasıl yaptığını söylememişsin:) Meslek sırrımı diyorsun yoksa:p

Birde siyah Cbf de yaptık demişsin onunda fotolarını yükleme imkanın varmı acaba:pale:

sinyalleri oto aksesuarcılarında presto marka siyah ve kırmızı olmak üzere sinyal boyaları satılıyor sprey boya ama sinyaller için diye istersen vericek sana işi bilen birine boyat bu arada siyah cbf resimleri bende yok en kısa zamanda koymaya calısırım

CBA

hayırlı olsun kardeş çok güzel yapmışın hatta bu kadar beğenmezdim ben cbf leri ama bu süper olmuş kazasız belasız

aman aynasın kullanma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar