güle güle lkullan montunu
eyvallah hocam çok sağol.
güle güle lkullan montunu
Evet o benim de dikkatimi çekti.Çok kalabalıktılar. Hatta tam biz fuara girdiğimiz sırada önümüzden Alman chopper grubu girdi.20-25 kişilerdi ve davetiyeler verilip girildikten sonra ne göreyim Türk chopper grubu ellerinde sopalarla Almanları bekliyorlar, çok şaşırdım. Aynı filmlerde ki gibi bi grup orda bi grup karşısında birbirlerine kötü kötü bakıyorlar.Biraz itişme oldu ve karıştı ortalık ama güvenlik geldi hemen . Almanları çıkardılar dışarı. Benim bildiğim tüm motor tutkunları kardeştir ama bunlar işi biraz artistliğe dökmüşler. Yıllardır birbirlerini nerde görseler bu şekilde davranıyorlarmış...Onun dışında güzeldi![]()
yarış granajlı 600 rr fenaydıı![]()
kaskın ve montun hayırlı olsuna bi al artık şu ybr 125 i yaau![]()
sağolasın hocam, motoru alıcamda bir türlü temiz bişey bulamadım, şimdi bir ybr sahibini aradım ve görüştüm. 2006 model, 14,600km de. orjinal ve kazasız. 1800tl istiyor. bakalım adamla bir görüşücem.
O zaman boy ya da bambam ın olabilir... Jess yarışmaz... Yanlışmı biliyom?....![]()
dostum hiç kaçirma derim ben eger motor temizse:rendeer::rendeer:
abi yanlışınvar artıok bende yarışıyorum tmsf nin bu sene x-11 cup yarışları var.. klansmanda tek oldugum için bütün kupaları kazanmış bulunmaktayım:queen::queen: