ilk olarak bu korkuyu ve huzursuzluğu yaşamış olduğunuz için büyük geçmiş olsun. ardından motorunuza bir vesile ile tekrar kavuştuğunuz için de gözünüz aydın. allah bir daha göstermesin.
Valla nasıl bulunduğunu ben öğrensem sizinlede paylaşırım ama söylenen tek şey çalınan yerden 300 metre aşağıda, motorla beraber çalınan brandası üzerinde terk olarak bulunduğu.
Hırsızların verdiği hasar gidon kilidini kırmak için gidona ve ana şaseye verdikleri zarar, şase komple değişecek sanırım.
Geri kalanlar çızık kırık v.s. çekiciyle motoru parka taşırken meydana gelmiş, hiç. taşımadan haber verseler ben zaten yanına 1-2 dakikada giderdim ama fazla kurcalamamak lazım, bunada şükür.
Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkürler, fuar yorgunluğumudur nedir bilmem, gözlerim kapanıyor, herkese tek tek yazamadığım için özür dilerim.
aye soylediklerine kendin de inaniyormusun?:silent:
Hadi diyelim hirsizlar motoru 300 metre asagi tasiyip, goturemeyeceklerini anlayip birakip gittiler.
branda uzerindeyken saseye nasil zarar verdiler?
Ya da motoru alip kullandilar diyelim.
Nasil çalistirdilar?
Diyelim ki çalistirdilar;
Sonra niye senin 300 metre asagina motoru biraktilar?
ustelik birakirken ustune brandasini orttuler.
sen buna inanacak kadar saf degilsin.
su isin aslini Halis abi ve sen dogru duzgun anlatsaniz sanki daha iyi olacak.
Bak bu forumda hirsizlardan cani yanmis bir suru kardesimiz var.
Sen motosikletini buldun diye hirsizlarin hamiligini yaparsan yanlis yaparsin.
Bir suru gariban borç harç motor tutkusunu tatmin etmeye çalisiyor.
Bir çoklarinin cani yandi bu hirsizlardan,.
"fazla kurcalamamak lazim"
yazmissin.
Niye?
Niye kurcalamamak lazim?
anlamadim.
sen buraya motorum çalindi diye bir baslik açtin.
Bir çok kardesimiz uzulerek sana destek olamaya çalistilar;
içlerinde motosikleti çalinanlar da var.
Ama onlarin motosikletleri maalesef bulunamadi.
su kurcalamamak lazim dedigin mevzuyu biraz kurcala da bize de anlat isin ozunu.
Ben çok merak ettim.
eminim motoru çalinan bir çok arkadasta merak ediyordur.
Nerde bu Murat Gergerli????
acil lazim su an.:bounce:
Brandasıyla görülüp beğenilen ve özenilen bir 1000RR ve iki acemi çocuk başka bir şey değil bence. Gidon klidi kırık (şaseye zarar buradan) ve motor boşa alınıp yokuş aşağı gidebileceği yere kadar götürülmüş o kadar. O yüzden Aye'nin açıklaması bildiklerimiz dahilinde gayet açık ve net.
Yerde parçası var dedim direksiyon kilidinin, o önemli değil dediler.
Ben yinede resimlerini çektim, ne olur ne olmaz.
Hayırlısı...