abi öldüm bittim eridim bune yahhh lanet olsun bi motor istiyom artık fazzzeeerrrrrr
Fuarda standımıza koyulan elemanlar tamamen fiyasko...
Adamlar bilgisayar basında geyik yapmaktan baska bişi bilmiyorlar kardesim bu ne cıvıklık ?
insan gelen gecenle ilgilenir bilmem ne yapar ama yok hepsi secilmiş sanki oyle konulmus oraya..
kesinliklikle kocaman bir sıfıt veriyorum stand personeline..
birdaha bu adamların bırakın standa koyulmasını siteye sokulmasına karsıyım![]()

Bence fuar çok hareketli değildi. Firmaların standart motorları dışında daha çok custom makinalar bekliyordum. Gezinip dışarı çıktım ve tam motorumun yanına gidiyordum kiiiii....
Bu sekiz tane silindir içeride gördüklerimden daha fazla heyecanlandırdı beni. Boss Hoss...:queen: :queen: :queen:
Sen birde bunu gören güvenlik elemanının bakışlarını, tepkisini görecektin :queen:
Umarım motorun sesini duymuşsundur, yanından geçen harleymiş, shadowmuş sinek siklet kalıyordu. 600RR sesini duyurabilmek için redline yapıyordu:cherry:
Maalesef o şerefe erişemedim. Doğrusu biraz bekliyim sahibi gelir belki diye düşündüm ama... Bildiğimiz bütün tork canavarlarını sinek gibi ezer diye düşünüyorum. :cat:
Motorcu yukarıya park edecekken güvenlik elemanı ellerini yana açarak ''abiii sen ne yaptınyaaaaa'' diye nara atınca herkese kaza olduğunu zannetti. Sonra ''bu nasıl birşey yaaaa valla hayatımdan soğudum diye tepki verip aşağıya yönlendirdi:mrgreen: Hemen arkasından fuara giren Gri Corvet o kadar ilgi çekmedi. Muhtemelen elemanda yabancıydı.
tekirdağdan 1 choopper 2 scooter gördüm saat 14 sularındab.çekmece e-5te
dönüşte resim koyarlar herhalde
![]()
Ayrıca stand stand, model model yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklemeye başladık, gblerce arşivolduğundan ayıklama vs haliyle yavaş ilerliyoruz, moto aktüel den konuları takip edebilirsiniz, toparlandıktan sonra buraya alacağız ayrıyeten.