MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Evet resimler çok güzel teşekkürler scooter modellerinide çekin özel olarak agility city'i fotolarsanız çok müteşekkr olurum.:)
Ayrıca belirteyim o vmax nasıl birşeydir yahu:)

tekirdağdan 1 choopper 2 scooter gördüm saat 14 sularında:D b.çekmece e-5te:Ddönüşte resim koyarlar herhalde:p

Bugün fuardaydım motosikletler çok güzel de...Koruma aksesuarı olarak yetersiz gibi geldi :'/ özellikle Alpinestars ürünler aradım ama hiç yoktu fuardada bulamassak ne zaman bulucaz bu markanın ürünlerini...

Yarın tekrar fuara gitmeyi düşünüyorum istediğiniz özel bi motosiklet varsa fotoğrafını özel olarak çekebilirim...

Bugün fuardaydım motosikletler çok güzel de...Koruma aksesuarı olarak yetersiz gibi geldi :'/ özellikle Alpinestars ürünler aradım ama hiç yoktu fuardada bulamassak ne zaman bulucaz bu markanın ürünlerini...

Yarın tekrar fuara gitmeyi düşünüyorum istediğiniz özel bi motosiklet varsa fotoğrafını özel olarak çekebilirim...

Eğerki denk gelirseniz birkaç Yamaha MT-03 fotoğrafı çekmenizi rica edeyim. büyük ihtimalle fuara gidemiycem.

Salon 9 da 2.el motosikletler mevcuttu...Özellikle bmw'nin bir çok modeli vardı..

çok güzel. bütün paylaşımlar burda mı olacak. yamaha crypton da varmış galiba resim çeken varsa yayınlayabilirmi?

İmkanınız olursa benim içinde agility city çekin hatta ütünde çekilirseniz daha iyi olur.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisiklet yedek parçaları da var mı orada ey ahali:silent:

arkadaşlar RESİM çektiğiniz için çok teşekkür ederim sizin sayenizde gördüm bu sene fuarı zamanım yok gelemicem

<<<SUZİKİ 125 ÇIKMI Ş gören varsa çeksin bi zahmet scooter he unutmayın şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

CBA

hrbiden bu kadarmı yaww gittiniz cillop gibi makinaların yanından ayrılamıyonuz deemi..artık gelin evede resimleri bizde görelim yaw..

:):):)

truimph deytona 675 benı bıtırdı yaaa...yarın kısmet olursa gelıcem standa gece ankaradan bınıyorum otobuse sabaha allahın ızınıyle ordayım...

Mont-pantul-eldüven-dizlik-kask fiyatlarında krizden dolayı düşüş varmı?
Herkes indirim bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar