truimph deytona 675 benı bıtırdı yaaa...yarın kısmet olursa gelıcem standa gece ankaradan bınıyorum otobuse sabaha allahın ızınıyle ordayım...
aynen bende bittim tam bir canavar olmuş. bu arada nerenin üretimi?
truimph deytona 675 benı bıtırdı yaaa...yarın kısmet olursa gelıcem standa gece ankaradan bınıyorum otobuse sabaha allahın ızınıyle ordayım...
Fotolar çok güzel..:cat:
Devamı gelecektir tabi ki..Bu sebepten dolayı konuya abone olayım diye yazdım..![]()
resimler güzel c.tesi gelsede canlı canlı görsek :cherry:
Esas fuar takvimi mart ayinda gorunuyor cnr expo arkadaslar zaten forum moderatorleri aciklamislardi o zaman daha cok yedek parca ve scooter bazli arti giysi ve koruma ekipmanlari bazli olacak fuar...
canlı canlı demişken yarın fuardan bi canlı yayın yapalım :bounce:
Hakkat mi ben de birçok Japon firma Motoshowdan çekilmiş biliyordum mt'den.
İnşallah Motoshow şöyle bol yeni modelli bişey olur.
patron şu canlı yayını cumartesi yapsak :cherry:
arkadaşlar fuara giriş ücreti ne kadar? forumda bi ara bizimle temasa geçerseniz davetiye alabilirsiniz denmişti. böyle bi temasa geçen oldu mu?
Milliyet gazetesinden sevgili dostum Can fuarda baya fotoğraf çekmiş bugün, tek tek eklemek uzun sürer, aşağıda ki adresten bakabilirsiniz:
http://www.milliyet.com.tr/content/...p?prm=0,533424&id=1&galeriid=5696#galeriStart
Ayrıca stand stand, model model yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklemeye başladık, gblerce arşivolduğundan ayıklama vs haliyle yavaş ilerliyoruz, moto aktüel den konuları takip edebilirsiniz, toparlandıktan sonra buraya alacağız ayrıyeten.
fuar davetiyeleri ücretsiz mod arkadaşlar yardımcı olur sana :wiinkk:
arkadaşlar RESİM çektiğiniz için çok teşekkür ederim sizin sayenizde gördüm bu sene fuarı zamanım yok gelemicem
<<<SUZİKİ 125 ÇIKMI Ş gören varsa çeksin bi zahmet scooter he unutmayın şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mod arkadaşlar orda mı olacaklar?