MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Fotolar çok güzel..:cat:

Devamı gelecektir tabi ki..Bu sebepten dolayı konuya abone olayım diye yazdım..:)

yapmayaın arkadaslar hepsi bu kadarmi ilk gun izlaminiz bukadarmi hani makinlar koca fuarda :cyclopsan

Fuarda standımıza koyulan elemanlar tamamen fiyasko...
Adamlar bilgisayar basında geyik yapmaktan baska bişi bilmiyorlar kardesim bu ne cıvıklık ?
insan gelen gecenle ilgilenir bilmem ne yapar ama yok hepsi secilmiş sanki oyle konulmus oraya..

kesinliklikle kocaman bir sıfıt veriyorum stand personeline..

birdaha bu adamların bırakın standa koyulmasını siteye sokulmasına karsıyım :)

Esas fuar takvimi mart ayinda gorunuyor cnr expo arkadaslar zaten forum moderatorleri aciklamislardi o zaman daha cok yedek parca ve scooter bazli arti giysi ve koruma ekipmanlari bazli olacak fuar...

arkadaşlar fuara giriş ücreti ne kadar? forumda bi ara bizimle temasa geçerseniz davetiye alabilirsiniz denmişti. böyle bi temasa geçen oldu mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Esas fuar takvimi mart ayinda gorunuyor cnr expo arkadaslar zaten forum moderatorleri aciklamislardi o zaman daha cok yedek parca ve scooter bazli arti giysi ve koruma ekipmanlari bazli olacak fuar...

Hakkat mi ben de birçok Japon firma Motoshowdan çekilmiş biliyordum mt'den.
İnşallah Motoshow şöyle bol yeni modelli bişey olur.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son düzenleme:
Milliyet gazetesinden sevgili dostum Can fuarda baya fotoğraf çekmiş bugün, tek tek eklemek uzun sürer, aşağıda ki adresten bakabilirsiniz:

http://www.milliyet.com.tr/content/...p?prm=0,533424&id=1&galeriid=5696#galeriStart

Ayrıca stand stand, model model yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklemeye başladık, gblerce arşivolduğundan ayıklama vs haliyle yavaş ilerliyoruz, moto aktüel den konuları takip edebilirsiniz, toparlandıktan sonra buraya alacağız ayrıyeten.

Milliyet gazetesinden sevgili dostum Can fuarda baya fotoğraf çekmiş bugün, tek tek eklemek uzun sürer, aşağıda ki adresten bakabilirsiniz:

http://www.milliyet.com.tr/content/...p?prm=0,533424&id=1&galeriid=5696#galeriStart

Ayrıca stand stand, model model yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklemeye başladık, gblerce arşivolduğundan ayıklama vs haliyle yavaş ilerliyoruz, moto aktüel den konuları takip edebilirsiniz, toparlandıktan sonra buraya alacağız ayrıyeten.

Çeken arkadaşta yanlış pozisyondan çekmiş sanırım :)
Motosiklet yerine kızları görüyorum bazı resimlerde :queen:

arkadaşlar RESİM çektiğiniz için çok teşekkür ederim sizin sayenizde gördüm bu sene fuarı zamanım yok gelemicem

<<<SUZİKİ 125 ÇIKMI Ş gören varsa çeksin bi zahmet scooter he unutmayın şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AN125 scooter modeli 2009'da ithalatı yapılmayacak ürünler arasındadır. Sıfır km olarak bulmanız çok çok zor olduğu gibi eğer Türkiye'ye gelmiş olsaydı perakende satış rakamı(KDV+ÖTV dahil) 4,500 YTL'yi geçecektiı:bounce:

Bugün gittiğim fuar hakkında birkaç yorum yapayım; yıllarca motosiklet fuarlarına katılımcı ve ziyaretçi olan ben(-ki bu sefer ziyaretçiyim), hayatımda bu kadar sönük bir fuar görmedim. Tabi izler kendini dışarıdan hemen belli ediyor. Önceden motosikletlerden dışarıda yer bulamazken şimdi neredeyse sadece katılımcıların motosikletlerinin olduğu cılız topluluklar vardı. Katılımcıların çoğundaki fuar hevesi gitmiş yerine bitsede gitsek imajı vardı!! Ziyaret eden insanların elindeki poşetlerden yürümeye mecali kalmazken sadece birkaç firmanın poşetleri ortada dolaşıyordu. Düşünün ki fuarların vazgeçilmezi hostesler bile mini eteklerin havasını atacak topluluk bulamadıklarından şikayetçiydi(şaka değil, resmen kendileriyle bizzat ilgilenip, sorunlarını paylaşabilecekleri telefon numaramı verdim :) Gösterişli standlar yerlerini ergonomik ve ekonomik raf sistemine bırakmış durumda. Yani resmen 2 raf çak, mont, kask koy ahanda sana stand!!(bazı firmalar diğerlerine göre sadece daha gösterişliydi) Ayrıca hemen her hall'de 10'arlı bilemedin 12'şerli takımlardan, büyük bir futbol turnuvası yapabileceğin boş alan mevcuttu. Önceden firmalar doğru düzgün boş yer bırakmadığı gibi, yürümek için ayrılan yolların dışında, mecburen standların arasından geçmek zorunda kalıyordun!!! Şimdi tabiki hafta içidir falandır filandır diyecekler olacaktır ama inanın bana durumun kötüye gittiği hemen heryerden belli oluyor. Tuvaletlerde çöp kovalarına sığmayan peçeteler artık duvardaki yerinde itina ile duruyor. Hemen her fuarda hizmetli arkadaşlarla 2 dkka sohbet ederim. Çünkü onlar birçok şeye şahit oluyor. -Nedir bu fuarın hali, sizin işlerde kesat galiba deyince; valla abi içerideki kovayı boşalmadan değiştiriyoruz maksat iş yaptığımız görünsün deyince tamamdır dedim... Bu fuar için 4 sayfa daha yazabilirim ama gönlüm el vermiyor:pale: Tabiki güzel olan noktalarda yok değildi. Dışarıda ilkbahardan kalma hava, içeride yeni modeller ve uzun zamandır görmediğim abilerimiz. Yanlız şunu söylemek gerekirki kriz muhabbetine sarf yedek parça fiyatları oldukça aşağı inmişti diyebilirim. Açıkçası 25 Şubat'ta askere gidecek biri olarak Kullanıcı ekipmanlarının yanına bile gitmedim, gider ayak masraf yapmayalım diye :cherry: Velhasılkelam, gelecek arkadaşlar ben dünya gözüyle bir fuar göreyim diye gittiğim mekandan birkaç anektod aktardım, umarım gördüklerimde yanılıyorumdur. He şunuda belirtmek gerekir ki, haftasonu olacak taalukat kalabalığına aldanmayın, gidin distribütör katılımcılarla 15 dkka sohbet edin durumu onlar size özetlesin!!! Federasyon mu, Bakanlık mı, Hükümet mi bu ÖTV muhabbetini ortaya çıkaracak kim bilmiyorum ama acilen birşeyler yapılması gerektiği bağıra bağıra ben buradayım diyor!!:farao:

Saygılar...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar