MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125'lik yeni model yok mu?

m.s

gönül hesine binmek ister ama her biri sevet degerinde...şimdilik uzaktan bakıyoruz...

Hayabusaya hakettiği saygıyı gösterip süperstar gibi sergilemişler. Ağzımın suyu aktı gerçekten. ZZR,GSXR ve R6 da her zamanki gibi karizma tavan durumda.

Peki gelelim gerçekçi olmaya :)
Peki fiyatlar nasıl kim ne kadar indirim yapmış? Özellikle Ninja 250 R ın fiyatını söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
v max diyorum başka bşey demiyorum bu ne babayiğit makine bu nası bi agresif tasarım. Sanırım böle bişeye sahip olmaz çok zor ama ben bedavadan bisürü hayal kuruyom :)

CBA

honda dn01 çok tarz bişey yaww :)
inşallah detaylı fotolar gelir.

CBA

arkadaşlar yeni resim yokmu yaww saat kaç oldu millet daha dönmedimi
:):)

Süper,

Tek kelimeyle MUHTEŞEM. Allah herkese bunlardan bol bol nasip etsin hergüne başka kullansın. Sevgili admin kesinlikle sana uğramadan kimse ordan ayrılmaz. Ben zaten iki kişilik geleceğim :))
Burak

Son düzenleme:
arkadaşlar fuara gidip gelenler TVS FLAME hakkında bilgilendirme yapabilirlermi gelmişmi gelmemişmi*?

CBA

yok devil orjinal değildir sonradan takmışlar herhalde bende gördüm kırmızı bi maknada ama sonradan takılmıştır herhalde

resimler için teşekkürler daha çok resim gelecektir...:) bende kymco agility city yi merak ediyorum,onun resmi yokmuu ???

gerçekten muhteşem bir organizasyon orada bulunmak motorları yakından incelemek isterdim ama artık resimlerle idare edecezz daha çok resim istiyoruz lütfenn:)

Gaziantep İl Temsilcisi
İst olanlar bu tür konularda çok şanşli güneydoguda oturan birisi olarak orda olmayı isterdim ama kısmet 2. fuarda görüşmek üzere...

V-Max dehşet duruyor yamaha bu modelde agırlıgını koymuş

[URL=http://g.imageshack.us/img3/dscf441

Suzuki devil marka egzost mu kullaniyor????

yok devil orjinal değildir sonradan takmışlar herhalde bende gördüm kırmızı bi maknada ama sonradan takılmıştır herhalde

fuardaki motorlar fabrika çıkışlı motorlardır beyler :cat: devil'le anlaşması var firmanın egsozlar direk bu şekilde çıkıyor sanırım yamaha'dada akrepler olması gerekiyordu:cat: yanlış hatırlamıyorsam ama

Şimdiye kadar ki fotoğraflar süper. :cat: Biraz da scooter çeşitlerinden fotoğraflar bekliyoruz arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar