[İzmir - MT]

ege kıyıları hoşgeldin diyorum sende makinacı oldun artık hadi bakalım tanışma olayını detay yap cw ni görelim öyle damdan düşergibi olmaz:p:cherry::cat:

herkeze selam
bende ilk motoruma kavuştum artık bundan sonra bende size katılıyorum

sende hoş geldin naklov kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim :rendeer:[/QUOTE]

tşk ler hoşbulduk fırsat buldukça girmeye gayret edeceğim inş birgün tanışma fırsatı da buluruz.(ilk geziye bende katılmak istiyorum ):cat:

saolun sizlerin açısını yaşamayalım alınyazısı evet 2 tane erkek evladı var küçügü 4 büyügü 14 yaşında fotoraftaki büyük oglu cenazede çok metanetliydi dimdik duruyodu ayakta yavrum benim kemal i çocuklarıyla yaşayacaz artık :pale:

davut başın sağ olsun allah geri kalanlara sabır versin :pale:

sende hoş geldin naklov kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim :rendeer:

duyurularda cuma toplantılarımız oluyor 2 haftada bir takib edersin :rendeer:

Son düzenleme:
herkeze selam
bende ilk motoruma kavuştum artık bundan sonra bende size katılıyorum

hoş geldin aramıza ilk toplantıya gelirken elin boş gelme bilmem artık kuru pasta,mı getirirsin yaş pastamı ama elin boş gelme fena yaparım..

EGEMEN sende elin boş gelme bunu gelenek haline getirelim ve hem agzımız tatlı kalsın.ne demişler tatlı yiyelim tatlı konuşalım.eger acı birşey getirirseniz.onuda CESİ ye sorarız nasıl bir tekerleme yapar artık:cat::cat:

2 hafta uzak kaldık neler olmuş neler :cyclopsan

abim kulagın hep bizde olsun.en azından bir kulagın:queen::queen:

allah rahmet eylesin allaha emanet olun

VOLKİ bu listeye senide ilave ettim haberin olsun:queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Davut,başınız sağolsun..Allah mekanını cennet eylesin..

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiler.

redline35 , egekıyıları, naklov ;
hoşgeldiniz arkadaşlar, toplantılarımızı duyrular kısmından takip ederek katılabilirsiniz, :rendeer:

geziler konusunda hatırlatmak istediğim bişey var;
öncelikle 2-3 toplantımıza katılmış veya grupdan birinin sürüşüne kefil olması durumunda,
toplu sürüş kurallarını hakkında bilgilenmiş ,
koruma ve ehliyet konusunda eksiği olmayan kişiler toplu sürüşe katılarak gezilerimizde bulunabiler.

bu güne kadar yaptığımız sayısız gezide hiç bir sorun yaşamamamız, buna benzer tedbirlere bütün üyelerimiz tarafından azami hassiyet gösterilmesine bağlıdır,

henüz tanışmadığımız için üstünüze alınacağınız ve herhangi birinizin yada daha sonra yeni katılacak arkadaşların şahsına söylenen bir şey değil bu, bu kuralları hoşgörü ile karşılayıp en yakın zamanda gezilerimizde de birlikde olmak dileği ile :rendeer:

Son düzenleme:
redline35 , egekıyıları, naklov ;
hoşgeldiniz arkadaşlar, toplantılarımızı duyrular kısmından takip ederek katılabilirsiniz, :rendeer:

geziler konusunda hatırlatmak istediğim bişey var;
öncelikle 2-3 toplantımıza katılmış veya grupdan birinin sürüşüne kefil olması durumunda,
toplu sürüş kurallarını hakkında bilgilenmiş ,
koruma ve ehliyet konusunda eksiği olmayan kişiler toplu sürüşe katılarak gezilerimizde bulunabiler.

bu güne kadar yaptığımız sayısız gezide hiç bir sorun yaşamamamız, buna benzer tedbirlere bütün üyelerimiz tarafından azami hassiyet gösterilmesine bağlıdır,

henüz tanışmadığımız için üstünüze alınacağınız ve herhangi birinizin yada daha sonra yeni katılacak arkadaşların şahsına söylenen bir şey değil bu, bu kuralları hoşgörü ile karşılayıp en yakın zamanda gezilerimizde de birlikde olmak dileği ile :rendeer:

tabi bu kuralları kabulleneceğz bunu bilmek bana da güven verir :d bu cuma toplanıyoruz mu ?:queen:

hoş geldin aramıza ilk toplantıya gelirken elin boş gelme bilmem artık kuru pasta,mı getirirsin yaş pastamı ama elin boş gelme fena yaparım..

EGEMEN sende elin boş gelme bunu gelenek haline getirelim ve hem agzımız tatlı kalsın.ne demişler tatlı yiyelim tatlı konuşalım.eger acı birşey getirirseniz.onuda CESİ ye sorarız nasıl bir tekerleme yapar artık:cat::cat:

abim kulagın hep bizde olsun.en azından bir kulagın:queen::queen:

VOLKİ bu listeye senide ilave ettim haberin olsun:queen::queen:

tabi bu işi en yakın zamanda tatlıya bağlıyalım :cat: en yakın zamanda yapalım şu buluşma işini yaw:queen:

Son düzenleme:
iyi akşamlar mt izmir çok yağmurlu ve gük gürültüsü olcak bu gece galiba çok fena kara bulutlar çüktü izmirin östüne tozdan rüzgardan gözüm çıktı bu gön korktum hemen eve geldim bizimkiler şaşırdı erken geldim diye çaktırmadım :p

hepiniz saolun.

ben emniyetle ilgili izin işini sordum.Fakat bu aralar izin işinin çok zor olabilecegini söylediler sanırım seçimlerin yaklaşmasından dolayıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar