Fuarda Eğitim

Arkadaşlar Fuarda Eğitim için baş burdum ve maillime :

"Merhaba,

Yaptığınız başvuru elimize ulaşmıştır. Talep ettiğiniz eğitime(lere) kaydınız yapılmıştır. Eğitim saatinden 10 dk önce eğitim salonunda bulunmanızı önemle rica ederiz.

İyi günler,

Hüseyin Keçoğlu
Dünya Fuar Yapim Ltd. Şti. "

Bu mail geldi bu Eğitime hak kazandım demek ki? Birde bu eğitimler ne şekilde olcak ön bilgisi olan var mı?

hengi gün ve saate eğitime kayıt yaptıysan o eğitim için kaydının yapıldığını söylüyor yani o eğitime gidiceksin :)

Nedir bu eğitim? Sürüş eğitimi falan mı?

Valla bende bilmiyorum :queen: Eğitim görünce "Eğitim şart!.." mantığı yada "" Beleş sirke bal tatlıdır" mantığı ile atladım.:queen::queen:

Bilgiler :http://www.motoplus.org/egitimvegosteri.asp

Burda daha fazla bilgisi olan varsa bende bilmek isterim

hengi gün ve saate eğitime kayıt yaptıysan o eğitim için kaydının yapıldığını söylüyor yani o eğitime gidiceksin :)

İyide ayni gun 1 saat arayala iki eğitime kayıt oldum hangisi oldugunu yazmamış ki? Birde Eğitim salonları nerede sitede onuda söylemiyor. :silent:

Son düzenleme:
eğitimler yurt dışında masraflar katılımcıya aittir diyor allta.

haydi sana geçmi olsun:rendeer:

İyide ayni gun 1 saat arayala iki eğitime kayıt oldum hangisi oldugunu yazmamış ki? Birde Eğitim salonları nerede sitede onuda söylemiyor. :silent:

mail at sor o zaman geri adam cevap veriyor ben tarihinde bi değişiklik yaptırdım eğitimimimde yanlış güne yazmışım

eğitim salonlarının isimleri yazıyor direk sayfada yazmıyorsa yukardaki eğitim programları yazan mavi linklerden dosyaları indirip bak :cat:

harbi arkadaşlar nedir bu eğitim meselesi, ücretsiz direksiyon eğitimi mi veriyolarmış...?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar