GV250 nin son hızı 130 km dir. Ben 125 km ye çok çıktım. Ancak hangi motor olursa olsun 120 den sonra rüzgar aşırı derecede konforsuz bir sürüş sağlamaktadır. Mesela BMW F650 GS nin bile son hızı 140 km dir. Ama tek silindir üzerindeki torku inanılmazdır. Ancak cruiser motorlar hız için değil, konfor için üretilmiş motorlardır. Seyahat ederken önemli olan motorun ne yada kaç yaptığı değil, önünüzde yokuş yukarı 50 km lik hız ile kamyon takip ederken artçı yolcu ile kamyonu sollamak için 100 km ye çıkış sürenizdir. İşte bu motorun torku ile ilgilidir HP ise hızı ile ilgilidir. Daha önceki mesajlara bakarsanız tork ve beygir ile son derece açıklayıcı (Halk Dilinde :mrgreen

yazım vardı okuyunuz. O sebeble ben hep motorların hızlanması ile ilgilenirim. Bir motor 250 yapar ama hızlanması ahestedir bir motor vardır hızı 130 dur hızlanması ile seni birçok kötü durumdan kurtarır. O sebeble elbette ikisinin yeride ayrı bana tork mu beygir mi yani motorunun güçlü mü kuvvetlimi olmasını istersin desen gücü kuvvete tercih ederim...
O sebeble GV250 nin 22 Nm lik torku yanında 29HP kuvveti ile sınıfının üzerinde 450 cc lik bir motor bloğunun yaptığı işi yapmaktadır..
O sebeble 250cc de hangi marka olur ise olsun GV yi tek geçerim.
Orhan motorun harika!
Bende en kısa sürede silip cilalayıp, resim koyacağım....