Ben kendi ön camımdan gayet memnunum açıkcası. Selçuk'a katılıyorum büyük konfor gerçekten. Belki orjinalini taksam daha rahat ederim ama bu da işimi görüyor çok şükür. Selçuk kardeşimin dediği gibi şaklamalar çok nadiren oluyor. Mesela şöyle söyleyeyim. 100 km.de 1 yada 2 kere duyuyorum o sesi. Büyük motorlar özellikle BMW yada Vstrom gibi motorları kullanınca insan büyük keyif alıyordur eminim. Ben bunu daha tatmadım ama şöyle benzetme yapabilirim. Mesela benim eski arabam Hyundai idi, yani motorum Hyo gibi Koreli

Hatta Koray'ında Hyundai var ne demek istediğimi anlayacaktır. Şimdi sürekli Hyundai kullanıp birde BMW 520'ye felan bindiğini düşününce insan neler hisseder aynı sizinde bu büyük motor kullanmakta aldığınız keyif buna benzer sanırım :cherry:
Benim motorda orta sehpa var ama yapıldığı yer itibariyle tek başınıza orta sehpaya almanız imkansız diyebilirim. 2 kişi bile zorlanarak orta sehpaya alınıyor. Konumu arkaya doğru olduğundan motorun ağırlığı önde kalıyor ve dolayısıyla çok zorluyor. Ama yine de olmazsa olmazlardan bence. Olurda yolda lastiğiniz patlarsa, yada zincir yağlarken, zincir atarsa takmak için orta sehpa çok büyük kolaylık. Ama önce siperliği halledin derim bende.
O ara bende koruma demirini ihmal etmemeliyim. Koray kardeşim ben şu maltepedeki aksesuarcıyla bir ara tekrar konuşucam 2 motor hatta İlker'i de sayarak 3 motor için ne fiyat verir diye sorucam bakalım ne fiyat verecek.
Selçuk verdiğin link çok güzelmiş. Özellikle Emrah'ın çok hoşuna gidecektir sanırım

Zaten idealim bir Harley sahibi olmak, ama yeni kasalarına pek ısınamadım bir türlü, eski modeller daha klasik duruyor tam bana hitap ediyor.