MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

İST/ BEŞİKTAŞTA MOTORU PARKETMİŞTİM YERİNİ BEĞENMEDİM BİRAZ DAHA GERİ ÇEKİYORUM BURDA...

MOTORU ALMADAN ÖNCE SATILIK İLANINDAKİ RESMİ..
OZAMANLAR ÇOK TEMİZ VE GÜZELDİ ŞİMDİ BİRAZ ÇİZİKLERİ VAR...

Son düzenleme:
Cila dedinde aklıma geldi en kısa zamanda bende cilalim :)
3-4 saat önce tinerli üslübüyle hertarafını sildim valla artık yararlımı zararlımı bilmiyorum =) :mrgreen:

tiner boyaya zarar verir diye biliorum ben yav amman dikkat et:cyclopsan
hava kapalı bizim buralarda şimdi bi güneş açsa çıkarıcam hemen oturup seyretcem karşısını saatlerce:)

Aman nazar değdirme kendi motoruna ::sapka::
motorlarımıza nazar değmesin :rendeer:

:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Cila dedinde aklıma geldi en kısa zamanda bende cilalim :)
3-4 saat önce tinerli üslübüyle hertarafını sildim valla artık yararlımı zararlımı bilmiyorum =) :mrgreen:

ÇBS nin motoikletler için özel şampuanı ve teflon cilası var. Boya üzerindede uygulanabiliyor. Tavsiye ederim dostum:cat:

tiner boyaya zarar verir diye biliorum ben yav amman dikkat et:cyclopsan
hava kapalı bizim buralarda şimdi bi güneş açsa çıkarıcam hemen oturup seyretcem karşısını saatlerce:)

Ohh bee, o hastalık sadece bana özgü değilmiş :mrgreen: Nazar değmesin kimsenin motoruna:rendeer:

Bir suzuki c800 kullanıcısı daha, yalnız olduğumu sanmıştım. Kaç km de motor calvalho? Ne kadar tüketiyor? Arkaya koyduğunuz çanta plakayamı dayanıyor? İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, sevgiler:rendeer:

Son düzenleme:

Arkadaşlar hepiniz koymuşsunuz pırıl pırıl bende heves ettim ama açık havada çekilmiş resmini bulamadım:silent:
İntruderların yanında küçük kaldı ama zamanla büyüyecek artık :p
Dede o dede 15 yaşında maşallah :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar