Ben genelde, her yerine normal cila suruyorum (kesinlikle pasta icermeyeninden, kromlar da dahil). Piyasada satilan krom cilalari genelde sararmis kromlarin rengini duzeltmek amacli oluyor. Bu tur urunleri kullanmadan once dikket etmek lazim.
Benim makınam 2004 model ve dağa bir gram pas yok aynı cilayı kullanıyorum yıllardır bu cilanın koruyucu özelliğide var sende denemelisin bağsettiyim cilayı kurtara bilirsin die düşünüyorum...herkeze merhaba ben hakan kartalda oturuyorum junlin 250-5 kullanıcısıyım benden oncekı sahıbı bıraz hor kullanmıs sanırım egzozu kesmıs bıcmıs kullandıkca hem sararma hemde kararma oldu
bahsettıgınız urunlerle kurtarmam mumkunmu acaba
yoksa yenıden krom kaplamamı yapılması gerekır bunun malıyetı yenı almaktan avantajlımıdır yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Benim makınam 2004 model ve dağa bir gram pas yok aynı cilayı kullanıyorum yıllardır bu cilanın koruyucu özelliğide var sende denemelisin bağsettiyim cilayı kurtara bilirsin die düşünüyorum...
İstanbulda don havası var tamda gümüşümle gezcektim cila işide yatarr :cyclopsan
ya dostum senin motordan bizim arkadaşta almayı düşnüyordu.bana kabaca bahsedebilir misin,artılarından eksilerinden?
peki titreşim durumu nasıl?