MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

yazları ayvalıktayım.. izmirle arası 1 saat.. bizim gv cilerle yapabilirsek bir buluşma yapmayı düşünüyoruz yaza.. senide beklerim ayvalıka..

İsterimki herkes günün birinde istediği motora kavuşsun, alsın üzerinde uyusun :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

bu arada davet tüm arkadaşlar için geçerlidir :) yazın yolu ayvalıktan geçecek yada gezi planına ayvalık tarafını ekleyenlere, rehber ihtiyacı olan herkese yardımcı olurum.. :)

yaza bir gezi planım var içinde ayvalığın olduğu.
geçensene gelmiştim sarıksaklı dışında güzeel ve hoşuma giden bir yer

kardeş gv 250 yimi yoksa keeway criuser imı tavsiye edersin bende keeway sl 150 var zorlarla 100 yapıyor açıkçası kamyonlar ve diğer vasıtalar uzun yolda rahatsızlık veriyor. şöle gereğinde 130- 140 kmh yi hysoung yapıyormu yoksa bu keewayın yeni modelini tavsiye edermisin? şimdiden teşekkürler ayrıca motorsikletiniz hayırlı olsun

dostum eğer gv 250 ile landcruiser 250 arasında kaldıysan ve 140 yapsın istiyorsan kesinlikle gv al.gv o hıza sorunsuz çıkar ama landcruiser biraz zorlanır.landcruiser da kötü motor değil ama gv motor olarak daha güçlü..

sarımsaklı hersene geri gidiyor.. eskiden orasıda harikaydı.. gerçi hala kumsalı tertemiz fakat bakımsızlıkta son nokta.. bende cunda hastasıyım.. çocukluğumdan beri oradayım.. tüm arkadaşlarım orada.. yani daha çok CUNDA ADASInı öneririm herkese.. yt_servan arkadaş eğer gelmeye karar verirseniz mutlaka haberim olsun.. hiç olmadı sadece tanışırız.. mt dostluğu farklı bişey.. gerçi ben öğretmenim ve 1 temmuzdan önce orada olamıyorum.. 1 temmuzdan sonra olursa geziniz mutlaka haber verin. görüşmek üzere..

sarımsaklı hersene geri gidiyor.. eskiden orasıda harikaydı.. gerçi hala kumsalı tertemiz fakat bakımsızlıkta son nokta.. bende cunda hastasıyım.. çocukluğumdan beri oradayım.. tüm arkadaşlarım orada.. yani daha çok CUNDA ADASInı öneririm herkese.. yt_servan arkadaş eğer gelmeye karar verirseniz mutlaka haberim olsun.. hiç olmadı sadece tanışırız.. mt dostluğu farklı bişey.. gerçi ben öğretmenim ve 1 temmuzdan önce orada olamıyorum.. 1 temmuzdan sonra olursa geziniz mutlaka haber verin. görüşmek üzere..

bende devlet memuruyum büyük ihtimalle 1 temmuzdan sonra olur o zamana kadar haber veririm

Motorun egzozuna poşet yapıŞmış erimiŞ çıkmıyo nasıl çıkarCaz bilen varmı ??

krom kaplam hakkında bılgısı hakkında hıc bı bılgıye ulasamadım yapan ustalar, malıyeti, kullanım omru

yoksa bularla hıc ugrasmadan parcaları mı degıstırmelıyım

ılgınız ıcın sımdıden tesekkurler ....

Geçtiğimiz yaz 3 motor 1 haftalık; Ayvalık, Cunda ve Bozcaadayı kapsayan bir tatil yapmıştık. Başta Sarmısaklı ve Ayvalıkta sıkılmamıza rağmen Bozcaadada inanılmaz eğlenmiştik. Daha sonra da aynı organizasyonu tekrar gerçekleştirme sözü vermiştik birbirimize, spontane gerçekleşen bu yolculuk beklemediğimiz bir şekilde yaşadığımız en güzel tatile dönüşmüştü. Eğer imkanlarımız el verir de aynı şansı yakalayabilirsek bu yaz tekrar oralarda olma hedefimiz var, umarım cruisercı dostlarımızla da oralarda karşılaşırız.

aceof merhaba.. bu gelişinizde sıkılmamanız için elimden geleni yaparım.. zaten cunda adası ayvalıktanda sarımsaklıdanda farklı.. bu yaz buluşalım.. büyük bir buluşma olsun..

bende gelirim,ayvalık yakınlarında örende oluyorum yazları... büyüüüüük komacan bir buluşma olsunn...

aceof merhaba.. bu gelişinizde sıkılmamanız için elimden geleni yaparım.. zaten cunda adası ayvalıktanda sarımsaklıdanda farklı.. bu yaz buluşalım.. büyük bir buluşma olsun..

Dostum, inşallah. dediğim gibi tekrarlamayı istiyoruz ama bakalım imkanlar el verecek mi, henüz erken net konuşabilmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar