Seyir halinde telsiz ile iletişim hakkında...

Merhaba Arkadaslar,

Bu bahsi geçen Aes 500s interkom aletini nereden satın alabilirim ve fiyatı nedir?

Lütfen yardımcı olurmusunuz

Bir hort da benden..
Benimde bi sorum olacak.
Bende MIDLAND GXT700 modelini dün aldım. Henüz deneme şansım olmadı onun için bilgi veremeyeceğim. Benim kafama takılan bir kaç soru var. Bu model 42 km çekim alanı var bildiğim kadarı ile buda ruhsata tabi tutuluyor.
Peki ben ruhsat almasam böyle kaçak kullansam ne olur?
Benim telsizimin 42 km çekim gücü olduğunu nasıl anlarlar?
Ve bu çekim gücü kaç km den sonra ruhsat a tabi tutuluyor.?

korkarım yanlış tercih yapmışsın... o telsizler ancak birbiri ile görüşür diye biliyorum. türkiye'de kullanılan diğer telsizlerle aynı bandı-frekansı kullanmadıkları ve diğer motorcu arkadaşların ile görüşemeyeceksin diye bir şüphe var içimde.. bilen biri çıksa da bilgi verse...

korkarım yanlış tercih yapmışsın... o telsizler ancak birbiri ile görüşür diye biliyorum. türkiye'de kullanılan diğer telsizlerle aynı bandı-frekansı kullanmadıkları ve diğer motorcu arkadaşların ile görüşemeyeceksin diye bir şüphe var içimde.. bilen biri çıksa da bilgi verse...

"bilen biri" sıfatıyla değil ama, ilk 8 kanal birbiriyle görüşebiliyor diye duymuştum.
9. ve üstündeki kanallar sadece birbirini görüyor doğal olarak.
Bu arada benim telsizler hala satılık. :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy öyle bir tanıtım yapmışsın ki kadıköy-karaköy hattındaki vapurlarda bişiler satanlar gibi :)
yanında bir adet tarak bir adet jilet bir adet kalem :) gittikçe çoğalıyor yanındakiler :)
şaka valla güzel aletmiş toplu sürüşte de kullanılır bu alet

cakı cakmak ayna tarak,bılumum v.s.:queen:

"bilen biri" sıfatıyla değil ama, ilk 8 kanal birbiriyle görüşebiliyor diye duymuştum.
9. ve üstündeki kanallar sadece birbirini görüyor doğal olarak.
Bu arada benim telsizler hala satılık. :wiinkk:

Gültekin abi Dediğin olabilir diğerleri 8 Kanal Benimkisi 22 kanal elbet kanalların birinde iletişim kurar diye düşünüyorum. Ve bu arada sen telsiz için ne fiyat düşünüyorsun Grup da alacak arkadaşlar var belki ilgilenirler.

Gültekin abi Dediğin olabilir diğerleri 8 Kanal Benimkisi 22 kanal elbet kanalların birinde iletişim kurar diye düşünüyorum. Ve bu arada sen telsiz için ne fiyat düşünüyorsun Grup da alacak arkadaşlar var belki ilgilenirler.

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/38840-midland-gxt-800vp4-max-42-km.html

ilanda tüm bilgiler yazılı.
2 açılmamış paket var bende. (4 adet tek cihaz)
ikisini de almak isterseniz fiyatı konuşuruz. :wiinkk:

bluetooth sistemi olanlar için bluetooth özelliği olan telsizler var, sanırım motorolada var, sizin burda bahsettiğiniz sistem walkie talkie'dir.

Ben geçen doğubankta sordum bu telsiz işini, adam bana 300YTL fiyat çıkardı.
Sistem aşağıdaki resimde mevcut, louis.de fiyatı 200€ (tek fark telsizler aselsan cobra modeli)

hoparlörler ve mikrofon cırtcırtlı kaskı içine takılıyo çok güzel. Mükemmel bi sistem bence. bi kablo direksyona gidiyo, ordan basıp konuşabiliyosun.
telsizlerin çifti 120 ytl, kulaklık, düğme ve mikrofon setinin çifti 180 ytl

10001250_440_FR_05.JPG

fotodaki seti nereden temin edebiliriz arkadaşlar ve telsizlerin marka - modeli nedir

Son düzenleme:
konu hortlamış ama güzel bi başlık boy gerisinide getirebilseymişsin çok iyi olucakmış konu halen tam olarak sonuçlanabilmiş değil

tam olarak kullanan birileri en baştan sona deneyimlerini bir yazarsa sevinecem...

fotodaki seti nereden temin edebiliriz arkadaşlar ve telsizlerin marka - modeli nedir

İlgilenirseniz, bendeki 1 takım telsiz duruyor.

İçerik:

* 2 ADET TELSİZ
* 2 ADET KEMER KLİPSİ
* 2 ADET MİKROFON
* MASA ÜSTÜ ŞARJ CİHAZI
* AC ADAPTÖR : (120VOLT/60HZ)
* ARAÇ ŞARJ ADAPTÖRü : ARAÇ İÇİ ŞARJI İÇİN.ÇAKMAK ÇIKIŞINDAN GÜÇ ALIR.
* 2 ADET NiMH ÖZEL ŞARJLI PİL
* İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU

http://www.sahibinden.com/midland_gxt_800vp4_max_42_km_kargosuz_-31WQQaXQQ10558319WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
İlgilenirseniz, bendeki 1 takım telsiz duruyor.

İçerik:

* 2 ADET TELSİZ
* 2 ADET KEMER KLİPSİ
* 2 ADET MİKROFON
* MASA ÜSTÜ ŞARJ CİHAZI
* AC ADAPTÖR : (120VOLT/60HZ)
* ARAÇ ŞARJ ADAPTÖRü : ARAÇ İÇİ ŞARJI İÇİN.ÇAKMAK ÇIKIŞINDAN GÜÇ ALIR.
* 2 ADET NiMH ÖZEL ŞARJLI PİL
* İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20319.0

Merhaba Gültekin
PTT uzatması var mı
ben PushToTalk butonunu gidona bağlayacağım da
vox ile rüzgar sesi sayesinde sorun yaşamak istemiyorum

Bir hort da benden..
Benimde bi sorum olacak.
Bende MIDLAND GXT700 modelini dün aldım. Henüz deneme şansım olmadı onun için bilgi veremeyeceğim. Benim kafama takılan bir kaç soru var. Bu model 42 km çekim alanı var bildiğim kadarı ile buda ruhsata tabi tutuluyor.
Peki ben ruhsat almasam böyle kaçak kullansam ne olur?
Benim telsizimin 42 km çekim gücü olduğunu nasıl anlarlar?
Ve bu çekim gücü kaç km den sonra ruhsat a tabi tutuluyor.?

tam emin olamamakla birlikte bu telsizin gmrs telsizi oldugunu biliyorum.yani bizdeki pmr telsizleriyle konuşamazsın.42 km dedigine bakma 10km de çekse çok iyi.ayrıca lisansız telsiz kullandıgı için ceza yiyen birini hiç duymadım.belki yunusların çevirmesine takılırsan dikkatlerini çekerse bir ihtimal ruhsat olayıda galiba çekim mesafesi ile degil kullandıkları bantla ilgili

Ben geçen doğubankta sordum bu telsiz işini, adam bana 300YTL fiyat çıkardı.
Sistem aşağıdaki resimde mevcut, louis.de fiyatı 200€ (tek fark telsizler aselsan cobra modeli)

hoparlörler ve mikrofon cırtcırtlı kaskı içine takılıyo çok güzel. Mükemmel bi sistem bence. bi kablo direksyona gidiyo, ordan basıp konuşabiliyosun.
telsizlerin çifti 120 ytl, kulaklık, düğme ve mikrofon setinin çifti 180 ytl

10001250_440_FR_05.JPG

arkadaşlar
doğubank dediğiniz yer
eminönü arkasında kapalı çarşının oralarda olan yer mi
doğal oalrak işi düşmeyince bilmiyor insan
bir de karaköy de altgeçitte vardı dii mi elektronik eşyalar satanlar

kısmetse bu hsonu yada haftaya hsonu almayı düşünüyorum da

arkadaşlar
doğubank dediğiniz yer
eminönü arkasında kapalı çarşının oralarda olan yer mi
doğal oalrak işi düşmeyince bilmiyor insan
bir de karaköy de altgeçitte vardı dii mi elektronik eşyalar satanlar

kısmetse bu hsonu yada haftaya hsonu almayı düşünüyorum da

http://www.tekzan.com/ arkadaşım aradığın telsiz bu sitede mevcut ben aldım memnunum. Kulaklık setinide aldım bi bak istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar