Aynı sorun benim motordada var ama öyle aman aman bir yağ kacır ma yok altunzade den zeytinburnuna geliyoum her saban motoru park ettiğimde iki veya üç damla bi yağ damlatıyor hatta motorun altına kap koydum ne kadar yağ damlatıyor diye üç damla bilemedin dört.
Sabahın erken saatinde yola cıktığım için motoru biraz sıkıştırıyorum mecburen o sebepten olabilir gibi geliyor bana.
Bir Arkadaş burada yazmıştı Bu motorda burç yok tamamen rulman üzerine kurulu mekanik aksam var diye acaba sebep bu da olabilirmi.
sebebini bilmiyorum şimdi mondiale meil attim bakalım 2-3 gün içinde dönerler galiba bana konuşacağim olmadı fabrikasına gidip yaptirtacağim bakalım sonuç ne çikacak sizede bilgi veririm
tüm contaları yeni ama yağ kaçiriyo yine bugun baktim bir damla bile yağ kalmamiş benim tahminimce göbekte bi yamulma var içerdeki milde yamulma da olabilir milin geçtiği yerde bi yayli conta var milde de yamukluk varsa her dönmeye kapağin oraya yağ kaçırır ve keçeyi zorlayıp oradan akıtabilir tabi bunlar tahmin sonucunu botoru söktürünce anlıcam