[İzmir - MT]

gunaydinlaarrrr! bir sisli - puslu ama pek bi guzel Izmir sabahiyla uyanmak gercekten super! seviyorum bu sehri!

evet arkadaşlar .bu pazar havanın güzel olmasından faydalanarak çeşme altına rahmi dedemizin yeni aldığı motorunu hayırlı olsuna gitik .rahmi dedem tekrar hayırlı olsun güle güle kulan :rendeer:artık benzin derdin ve ceza derdin ehliyet ve hız derdin yok :queen:aslan gibi bir makine bir gaz çektim 40 bilem gürdüm:cyclopsan süper virajı var .:cat:buyrun kanıtları.

ayrıyeten bizlere güsterdikleri ilgi ve misafir perverlikleri için çok teşekürler ederim semra ablama ve rahmi dedeme :rendeer:

Son düzenleme:
iyi gezmişsiniz kardeşim.ama bizde belki c.tesi akşamı çok güzel bir yer var bilirsin sıgacık akşam yılan balıgı çok yapıyor dere baglantısı oldugu için derede kefal ve sazan da var.yapacazzzz işte bişeyler gidersek BAKALIM

maşallh herkez biyerlere gidiyo ama olsun gezmiş gibi oluyorum sayenizde yalnız fazla resim atın ortamı gelemiyenlerde yaşasın benim gibi

iyi gezmişsiniz kardeşim.ama bizde belki c.tesi akşamı çok güzel bir yer var bilirsin sıgacık akşam yılan balıgı çok yapıyor dere baglantısı oldugu için derede kefal ve sazan da var.yapacazzzz işte bişeyler gidersek BAKALIM

kardeşim nerelerdesin özledim seni bi gel yüzünü göreyim tabi gezmekten fırsat bulursan gezin bakalım yılan da tutarsın çıyan da :pr: keşke bende gelebilsem yılana razıyım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

Son düzenleme:
oguz abi yılan balıgı yeniyormu :silent:

yılan balığının eti çok lezzetli olur:cat:

oğuz abim beni unutma sakın bende gelcem:cherry::cherry:

pazar günkü küçük gezimizin güzel gecmesinde en büyük pay semra abla ve rahmi dedenin di.gelen yüzleri hiç solmasın .ikisinede cok teşekkür ederim .ayrıca cesur a cok tesekkür ederim böle güzel insanlarla tanışmam da vesile olduğu için:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

yenmezmi süper olur bir ml.gr kılçık yok yapmasını bilenler tadını bilir:cat::cat::cat:

maşallh herkez biyerlere gidiyo ama olsun gezmiş gibi oluyorum sayenizde yalnız fazla resim atın ortamı gelemiyenlerde yaşasın benim gibi

kardeşim nerelerdesin özledim seni bi gel yüzünü göreyim tabi gezmekten fırsat bulursan gezin bakalım yılan da tutarsın çıyan da :pr: keşke bende gelebilsem yılana razıyım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

valla ben bu sıralar pek gezemiyorum be kardeşim hiç başımızdan DERTeksik olmuyor ki c.tesi geceden gidecegiz.valla ben balık tutmasından anlamam sabaha kadar içecem ateş başında denize 5 metre uzakta soguk kumların üzerinde ne yapayım biraz EFKAR dagıtacam:salut::salut:

yılan balığının eti çok lezzetli olur:cat:

oğuz abim beni unutma sakın bende gelcem:cherry::cherry:

pazar günkü küçük gezimizin güzel gecmesinde en büyük pay semra abla ve rahmi dedenin di.gelen yüzleri hiç solmasın .ikisinede cok teşekkür ederim .ayrıca cesur a cok tesekkür ederim böle güzel insanlarla tanışmam da vesile olduğu için:rendeer::rendeer:

KARDEŞİM c.tesi gece gidecegiz ama siz sabah gelmek isterseniz yer SEFERİHİSAR AZMAK sorarsan yol üzerinde herkez gösterir:cat::cat:

tabi burada çay da var oradada sazan oluyor ama onun yemi ayrı heralde onu gündüz tutuyorlar

Son düzenleme:
güzel bir hafta sonu geçirdik, güldük eğlendik..Rahmi dede ve Semra abla da ağırladılar bizi sağolsunlar.rahmi dede yeni motorun hayırlı olsun tekrar,güle güle kullan:rendeer:

ohh pazar gününü değerlendirmişsiniz ne güzel olmuş...resilerdende olsa rahmi dedemizle semra ablayı görmek iyi oldu...en kısa zamanda canlı görürüz inş...

herkese hayırlı akşamlar...

Cesur abi hafta sonlarını hiç boş gecirmiyorsun hep geziyon valla.:mrgreen:

motorcu dedinmi öyle olmalı gezmeli yaşamanın farkına varmalı bizlerde bunu yapıyoruz emrulah kardeşim izmire geldinmi senide gezdiriyim :rendeer:

yenmezmi süper olur bir ml.gr kılçık yok yapmasını bilenler tadını bilir:cat::cat::cat:

valla ben bu sıralar pek gezemiyorum be kardeşim hiç başımızdan DERTeksik olmuyor ki c.tesi geceden gidecegiz.valla ben balık tutmasından anlamam sabaha kadar içecem ateş başında denize 5 metre uzakta soguk kumların üzerinde ne yapayım biraz EFKAR dagıtacam:salut::salut:

KARDEŞİM c.tesi gece gidecegiz ama siz sabah gelmek isterseniz yer SEFERİHİSAR AZMAK sorarsan yol üzerinde herkez gösterir:cat::cat:

tabi burada çay da var oradada sazan oluyor ama onun yemi ayrı heralde onu gündüz tutuyorlar

oğuz abim havalar güzel olursa kesin gideriz ben hiç yılan balığı yemedim bide yılan balığı yiyilem :queen:sokmaz deyilmi :silent:aman ha:queen:

canım kardeşim o da bişimi timsahın eti bilem yiyiliyor :queen:

Son düzenleme:

en iyisini yaparsın tam efkarlık mekan tadını çıkarın

bakalım hava nasıl olacak ama ben motorla gitmeyecegim paris hilton hammer cip göndermiş onunla gidecegim:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar