Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

tebrikler çok güzel bir iş çıkmış. sabrın sonu emeğin sonu asla kötü deil

hayırlı ugurlu olsun.. vallahi süper yapmışsın.hondanın da çıkardıgı rakamla alakasız bir fiyata toplaman isabet olmuş. dediğin gibi stickerlarını da yapıştırdıgın zaman.. eskisinden hoş olacagına inanıyorum... güle güle eskit.... allah birdaha böyle birşey göstermesin...

hayırlı ugurlu olsun.. vallahi süper yapmışsın.hondanın da çıkardıgı rakamla alakasız bir fiyata toplaman isabet olmuş. dediğin gibi stickerlarını da yapıştırdıgın zaman.. eskisinden hoş olacagına inanıyorum... güle güle eskit.... allah birdaha böyle birşey göstermesin...

aminn cümlemize... göstermesin öyle belalar...

iyi hoş güzel toplamışsında.
ileride satmayı düşündügünde satmanda biraz zorluk olabilir.
adam boyasından anlar bi tadilat grdügünü
şüphelenir yani.

Eline sağlık çok güzel görünüyor ilk sayfada honda 7500 ytl masraf çıkarttı demişsin zaten motorun 0'ı kaç para ki orayı pek anlayamadım?

Ellerine SAğlık Maşallah Motosikletin Parlıyo Haa :p ALLAH KAZA BELA NAZAN Vermesin İnş :p Gözü Olanın Gözü Çıkar İnş :D

kardeşim gerçekten harika bir olay gerçekleştirmişin benimde aynı motordan var inş. tüm motoseverlerin başına böle birşey gelmez motorsiklet aşkını bu şekilde gerçekleştirdin bunları o tutkuyu yaşamayan bilemez güle güle kullan

Valla azmın ınancın zaferı :) Umarım bır daha ne yangın ne kaza ne bela yuzu gormesın motorun ve sen :)

Eline sağlık çok güzel görünüyor ilk sayfada honda 7500 ytl masraf çıkarttı demişsin zaten motorun 0'ı kaç para ki orayı pek anlayamadım?

0 ı 5700 sanırım :)
yedek parçları çok pahalı
12,000 ytl yi geçiyor parça parça toplarsan
zaten hondada burdan kazıklıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar