Geçen Ay YANAN CBR 125 R ımın Son Hali :)

Harikaaaa olmuş beaa:)

İşte azmin sonucu bu olsa gerek:queen:

Hondaya attıgımız maillere Hondanın cevap vermemesi beni üzdü dogrusu!

Seni tebrik ediyorum arkadaşım.:cat: Enkazdan tekrar güzellik çıkarttın. Helal olsun sana inşallah bir daha böyle acı olaylar yaşamazsın kazasız belasız motosikletine binersin.:)

valla bravo başarılı çalışma azmin sonucunda cok güzel şeyler ortaya cıkıo

özgün bir çalışma olmuş artık motor honda nın değil senin sayılır :)
bitmiş halini çok merak ediyorum en yakın zamanda bekliyoruz

özgün bir çalışma olmuş artık motor honda nın değil senin sayılır :)
bitmiş halini çok merak ediyorum en yakın zamanda bekliyoruz

yarın bir aksilik olmazsa sizlerle onuda paylaşacagım stickerlarıda yapıp sadece tek eksik sinyaller kaldı onuda hleldersem ne yangından iz kaldı nede çalışmayan bir parçası...

herşey süper oldu.. Azmin elinden Honda bile kurtulamadı :)

valla tebrik ederim, yanık kokusu geliyormu burnuna :)

ne üzülmüştüm yandığında.. gitti canım motor dediydim, ama helal olsun..

uğraşmışsın emek.. kazasız belasız binmen dileği ile..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle eskit.. eline sağlık gerçekten, inat edip diriltmen ise motosikletciye yakışır bir davranış.. honda nın bu iyiliği? de en azından benim aklımda kalacak..

ellerine saglık azmine hayran kaldım kazasız belasız kullanmanı Allah cc den niyaz ederim amin cümlemize

Honda bu olayda mesuliyet kabul etmekten bucak bucak kaçarak 2-3 bin TL kar etti belki.Ama öte yandan gelecekte satacağı araçlardan ve edeceği kardan oldu.Belki burayı okuyan çoğu insan yine Honda alır, ama mağdur arkadaşın bir daha Honda almayacağına eminim.Biraz iyi niyet göstermiş olsalardı belki de ömür boyu bir müşteri kazanacaklardı.

şimdi götür hondaya motoru siz olmadanda oluyormuş de.......
Allah tekrarını göstermesin güle güle bin....

hayırlı olsun güzel olmuş gercekten sevindim senin adına tekrarı olmaması dileğiyle bol sürüşler. güzel haberlerini bekliyoruz. :cat:

wayyy be abi süper olmuş walla ne yaln söyliyim gercekten motor aşkı bu olsa gerek ben olsaydım o yanık motordan ümüdümü keserdim ama helal olsun ne mutlu sanaki yeniden can verdin ona :) emeğnie değmiş ama gercekten tebrik ederim :)

çok geçmiş olsun.bi sorum olucak granajlar ayrı ayrı fiyatları nedir ve nerden temin ettiniz?şimdiden teşekkürler

çok geçmiş olsun.bi sorum olucak granajlar ayrı ayrı fiyatları nedir ve nerden temin ettiniz?şimdiden teşekkürler

2,250 - 2500 arasına maal oldu grenajların fiyatları ayrı ayrı 7500 ytl :) toplamı ben arızalı başka bir cbr aldım ondakileri boyatıp taktırdım..

arızalı cıbırı alıp parcalrını senn motora monte ettin yani :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar