[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
herkez sakin be ercan mt nereye gittide hareket oldu ayıpsın yani:bounce::queen:
işte abi o hareketsizlikten korkuyorum.hamamda harekete geçerse kötü olur mazallah:queen::queen::queen::queen:

sen gel tehlike falan yok korkma paşam::pala::

amanın amanın cem abi görüşmeyelim senlen hamamda mamamda. sen çok tehlikelisin:queen::queen::queen::queen:

inşallah bir terslik olmazsa gelimcem hamama kaçmaz bu organizasyon. ::evil::::evil::::evil::

sen gel tehlike falan yok korkma paşam::pala::

kendi adına konuş len :queen:

inşallah bir terslik olmazsa gelimcem hamama kaçmaz bu organizasyon. ::evil::::evil::::evil::[/QUOTE]

adamın profilinde motoru KELLECİ yazıyor birde hamama gelmicek bak sen :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yalan kuru iftira azımı açmadım bile:pama manyak kese atarım:Dbu konuda deneyimim var:D:queen:

bu kese konusunda herkez tejrubeli maşallah nasıl oluyor bu kese olayı biraz açarmısınız beyler ben biraz cahilimde benin gibi bilmeyenlerde tejrubelerinizden faydalansın dimi :wiinkk::queen::queen:
:bounce::bounce::bounce:

nası kıstırdım ama köşeye ((((((((((((((((((((((((((((:) hamamdaki halinde böyle olacak ... kurnanın dibinde seni bekliyorum :queen::queen::queen:

:cherry::cherry::cherry::cherry::queen:

aç kollarını canım benim :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
nası kıstırdım ama köşeye ((((((((((((((((((((((((((((:) hamamdaki halinde böyle olacak ... kurnanın dibinde seni bekliyorum :queen::queen::queen:

:cherry::cherry::cherry::cherry::queen:
oo jesse sana özle zenci tellak getirtecem:queen:

yasin in göbek taşına degecegi tek yerii sırtı olacak bide narin kalçaları isterse yakabilir :D :D bizim için farketmez :mrgreen:

senden vites değiştirirsin artık:p2 ileri bir geri:queen:

Son düzenleme:
ben keseden falan anlamam .. ama yıkarım .. bayaaa yıkarım.. yani bina yıkmak gibi diill yanlış anlaşılmasın ..baya yıkarım :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar