[İstanbul MT]Okan_style Okan abi e5 de kaza yapmış...(durumu iyi)

Büyük geçmiş olsun kardeşim:rendeer: Allah beterinden korusun.
Umarım öğüdün kareşlerimize bir şeyler ifade eder ve her sürüşte tam korumalı yola koyulurlar:cat:

Arkadaşlar; Okan dareşimizin geçirdiği kazanın gelişmesine lütfen önem verin!
Unutmayalım, Kaza nadiren geliyorum der ve bir kaçış imkanı buluruz ama genelde ne vakit geleceği belli olmaz Okan'nın ki gibi. Bizler doğru ve akıllı kullansak bile, etrafımızda yüzlerce bilgi, beceri ve tecrübenden yoksun sürücü var!

Super Moderator
Geç kaldım biraz galiba ama, çok geçmiş olsun Okan, en kötü kazan bu olmuş olur umarım...

Gecikmeli olarak bende arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Umarım tekrarı yaşanmaz.

geçmiş olsun okancım
bi kaç gündür siteye bakamıyorum şimdi duydum kazayı neyseki sen iyisin gerisi önemli değil....

saol abla eksik olma 10 gun sonra dıkısler alıncak ucuz atlattım valla :rendeer:

Büyük geçmiş olsun kardeşim:rendeer: Allah beterinden korusun.
Umarım öğüdün kareşlerimize bir şeyler ifade eder ve her sürüşte tam korumalı yola koyulurlar:cat:

Arkadaşlar; Okan dareşimizin geçirdiği kazanın gelişmesine lütfen önem verin!
Unutmayalım, Kaza nadiren geliyorum der ve bir kaçış imkanı buluruz ama genelde ne vakit geleceği belli olmaz Okan'nın ki gibi. Bizler doğru ve akıllı kullansak bile, etrafımızda yüzlerce bilgi, beceri ve tecrübenden yoksun sürücü var!

vallahı cok dogru soledin abi haklısın kaza adı ustund ama herzaman suc sende deil baskasının dıkkatsızlıgı senın hayatına mal olabilir

Son düzenleme:
canım abicim çok çok geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın...
allah daha beterinden korusun..:rendeer::rendeer:

Allah acil şifalar versin abi inş hayatında kaza yaşatmaz Rabbimiz amin cümlemizi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

geçmiş olsun
aacil şifalar

arkadaşlar bu aralar kazalar çoğaldı
lütfen daha dikkat...üzmeyelim üzülmeyelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar