Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[İstanbul MT]Okan_style Okan abi e5 de kaza yapmış...(durumu iyi)
okanım çok çok geçmiş olsun alah daha beterlerinden saklasın haberini aldığımda inan çok korktum ama ayakta ve tek parça olman içime su serpti
en kötüsü bu olsun tekrar geçmiş olsun herhangi bişeye ihtiyacın olursa biliyosun.
acil şifalar :rendeer::rendeer:
Çok geçmiş olsun Okanım en stile kardeşim. Telefonda sesini duyunca rahatladım.
Bizler biricik kardeşleriz 2 tekere gönül veren, birimizin kılına zarar gelse hepimizin canı acır. Ciddi bir yaralanma olmayışı bizim için en büyük teselli.
abiler herkese tektek tesekkurler ama korumalıkların onemını tekrar iyi kavrıyo ınsan cem abi zorla giydirdi eldiveni eger olmasa kask mont eldiven
paramparcaydım tek kusurum dızlık takmamam onuda cem aparat abim ustune basa basa demişti simdi onuda takıcam dızlerim iyilerştikten sonra
kardesım benım cok geçmıs olsun cok uzuldum sınoptayım ıstanbulda olsam yayına gelırdım çok geçmıs olsun tekrardan ınsallah fuarda görusuruz ıyı bak kendıne :rendeer:
okancım çok geçmiş olsun,daha yeni okudum vallahi ucuz atlatmışsın
verilmiş sadakan varmışta yolun ortasına düşmemişsin
neyse önemli olan sana bişey olmaması sağlığının yerinde olmasına sevindim
okancım çok geçmiş olsun,daha yeni okudum vallahi ucuz atlatmışsın
verilmiş sadakan varmışta yolun ortasına düşmemişsin
neyse önemli olan sana bişey olmaması sağlığının yerinde olmasına sevindim