Izmirdeki Motorsiklet Dostları Aman Dikkat!

Dün geçe saat 01:00 civarı henüz yarım saat lik uykudayken evdekilerin dikkati sayesinde motosikletimin 2. kez çalınmasına mani oldum.Adamlar iki kişi idi silah sıktım ama nerelerine söylemeyim,sonuçta kaçtılar.

Motosikletin yanına gelip önce motosikleti dürtmüşler alarm çalmış uyarı çalıyo önce benim motorda, tabi baldız saolsun çamdan pencereyi hafif aralayıp bakmış 4 kilt ve alarm olunca adamlar benzin çalmaya çalışmışlar. benzin hortumunu kesip 2 lt lik cola şişesinine hortumu sokup benzin in boşaltıyolar

Tam o sırada bir tane motosikletimi aynı yerden çaldırmış olan ben tabi düşünün ne haldeyim ve baldız motor gidiyo diyince kaptım silahı allah ne verdiyse 1 kattan aşagı şerefsizler kaçtılar.

motosiklet oldugu yer göl gibi benzin yola dökülmüş sinirimi alamadım sokak sokak aradım adamları ama nafile kaçtılar.
Şimdi önlem olarak evin önüne menteşeli katlanabilir bir garaj yaptıracam

Aman dikkat çünkü ÇALINAN MOTOSİKLETİMİN önçe benzinini sonra kendisini çalmışlardı...

saol eger farketmesek içim baya yanacaktı.

motosikleti çaldırmayı gel bana sor, kolun baçak ın yok gibi bişey allah o acıyı bana degil kimseye yaşatmasın.

abooo benim neden haberim yok yaa,

alacagın olsun insan arar anlatır gelde anlat canlı canlı =))

olum senın hiç bi işin rast gitmicekmi yaa :D:D

Geçmiş olsun hocam... Malesef büyük şehirlerde bunu önleyemiyorsunuz... Garaj fikri bence de mantıklı...

Geçmiş olsun hocam... Malesef büyük şehirlerde bunu önleyemiyorsunuz... Garaj fikri bence de mantıklı...

saolssın karderşim allah kimsenin başına vermesin.

tabi biz türkler başımıza gelmeden asla asla akıllanmayız böyle ata sözü olan başka millet varmı acaba.

olaydan sonra geçe geldi aklıma menteşeli garaj sistemi demirçiye yarın sipariş edecem olunca fotolarını eklerim.

gewçmiş olsun yaaww semt neresi

yapıçıoglu kardeşim. saollasın

kış gelince hekes evine çekiliyo tabi sokaklarda kimse olmuyo dikkat etmek lazım bu kış aylarında türedi yine bu afedersiniz adi şerefsizler

Son düzenleme:
davut geçmiş olsun kafaya takmışlar seni adi hırsızlar dikatlı ol sende ekmek var galiba alıştılar sana bunların cezasıda yatılmaz şerefsizler .:pale:

saol cesur ama yırtarız be kardeşim içim yanıyo valla bu seferde olsaydı ne yapardım bilmiyorum.vuracam vallahi bi daha gelirse neresine denk gelirse yine sıkacam.işallah kepenkli garajı yapınca rahatlıyacam şimdi kayınpeder in kahvesinde bırakıyom motor u.

Adamlar vitesli motor kullanamıyo demekki sadece benzini alıp senin daha önce çaldırdığın motora koyacak ve biraz geceklerdi belkide :p

Bu defa direkten dönmüş, Geçmiş olsun davut.

Adamlar vitesli motor kullanamıyo demekki sadece benzini alıp senin daha önce çaldırdığın motora koyacak ve biraz geceklerdi belkide :p

Bu defa direkten dönmüş, Geçmiş olsun davut.

saolun valla hepiniz ama lütfen sizde dikatli olun malum kış ayları ortalık tenha motosiklet çaldırmanın heleki onu alın terinizle kazanıp çaldırmanın sonrasındaki açının tariifi yok DİKKAT LÜTFEN.

geçmiş olsun arkadaşım, benim de geçenlerde motorun brandasını yırtmışlar, altında ne var diye bakmak istediler heralde, alarmı duymadım malasef muhtemeln çalmıştır, kilit yerlerinden çekilmiş, tekrar geçmiş olsun, eğer menteşeli katlanabilir garaj olayını düşünürsen projene ortak olabilirim arkadaşım izmirdenim, ben de böyle birşey yaptırmak istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben olsam direk kaskocuya :wiinkk:

hocam geçmiş olsun.
cezalar caydırı olmadıgı sürece bu işlerin sonu yok.bu devirde sokaga motor bırakılmaz valla.kapının girişi falanda mı yok?eskiden bizim bahceye merdivenle çıkılıyodu.tahta vardı bi tane yavas yavas indiriyodum ama cıkartamıyodum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar