ZAT 150 ancak tahrik kayışı eski ise ve kopacak olursa sorun yaratacaktır onun dışında 150cc ve dört zamanlı bir motor sorun yaratmaz.
ZAT 150'lerin yolda kaldığına dair şikayet edildiğine rastlamadım.
Balıkesir tarafları karlı olabilir:wiinkk: dikkatli olmak lazım.Sıcak giyinmeyi unutma:bounce:
İyi yolculuklar ve keyfini çıkar:cat:
Motorun daha önce seni hiç yolda bıraktı mı ?. Bence kendine değilde motoruna güveniyorsan git. Yolda kalırsan çekeceğin rezilliği bi düşün.
Eğer motoruna güveniyorsan yola çık ve mola vermek için senin motor için 100km çok fazla bir km. Zaten yola çıkınca bunu anlayaacksın. Motoru hiç zorlamadan 50km de bir durarak yanına çıkabilecek arıza ve sorunlarda yardımcı olabilecek hertürlü alet ve edavatı alarak şansını bi deneyebilirsin

hayırlı yolculuklar.
Motordan hiç anlamadığın belli oluyor:bounce: neye dayanarak 50km de bir mola ver dediğini de anlamadım:bounce:
Ben 100cc cub ile non stop 150-200km yol aldım (yani depo hemen hemen boşalana kadar) hiç bir halt olmadı.ve Cub 'u bıraktığımda 20.000km yol yapmıştı! arkadaşım aynı Cub ile hala HİÇ BİR değişiklik yapmadan (debriyaj balatası hariç) yol kat ediyor.
ZAT 150 ile Çanakkale tur'u ve başka uzun mesafeli turlara katılan arkadaşlarım var hiç biri diğerlerinden geri kalmadı ve 100-110km/s süratle canavar gibi yol aldılar.
ZAT 150 bir çinli ama kümçümsemeyin arkadaşlar.Karenaj sorunları oluyor fakat motor ve yürüyeni gerçekten sağlam.Extrem ve istisnai durumlar haricinde ZAT 150 her mesafeyi kat eder.