İstanbul-İzmir Arası 150 Zat ile Gidilirmi

150 Zat İle İstanbul-İzmir Yolculuğu Yapılırmı

• Evet Yapılabilir

Oy: 72 76.6%
  • Hayır Yapılamaz

Oy: 22 23.4%

• Kullanılan toplam oy
    94
Arkadaşlar merhaba....

Gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir gezi planım var.Bu geziyi İstanbul-İzmir arasında yapmayı planlıyorum.Gezi motorsikletim ise 150 Zat.Sizce Subat ayının son haftası yola cıksam yolda kar vs gibi sartlar olurmu.elbette hava soğuk olucaktır ama benim için soğuk hava değil yolda kar olup olmaması.Kendi çapımda yol güzergahı cıkardım.Daha önceden bu yol ile ve kış döneminde yolculuk etmiş arkadaslarımdan yorum beklıyorum.Elbette diğer arkadaşlarımda yorumda bulunabilir.yazımı tamamlamadan önce motorumun ÇİN malı olduğunu biliyorum.

haritacd9.jpg
motormd2.jpg

dostum kar olacağını sanmıyorum.düzenli molalar verirsen ve yola çıkmadan motorunun hazırlıklarını tam yaparsan gidersin.sorun olacağını sanmıyorum.ben bu yolu arabayla çok gittim kar bakımından sıkıntı olmaz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum buyur gel gelirsin bişeycik olmaz :cat:

Yorumlarınıza cok tesekkur ediyorum.Her 100 km de bir mola vermeyi (Cay kahve vs) ve forumdan tanıstıgım arkadaslarımın yanına da ugramayı dusunuyorum (Güzergah üzerinde)

CBA

aynen en güzelini yapmış olursun yalnız lastik spreyiydi filan gerkeli şeyleride unutma

dostum aslanlar gibi gidersin hiç bişey olmaz... yola çıkmadan yag ve hava filitren ile bujini kontrol etmelisin... belirli arealıklarda da mola verirsen hiç bişey olmaz..

Evet belırlı aralıklar ıle mola vererek motoru sıkıstırmadan ornegın 85 km gıbı bır hızla bakımlarınıda yaparsan hıc bısıcık olmazz..Yanına arıza yapabılcek Bujı Atesleme Bobını Beyın al cık yola...Bıde LAstık spreyıı... Bence gıdılır..( Beyın mı yuhh demeyınn geldı basıma :) zaten 15 ytl bısı )

ben ızmırdenım guzergahında buyuk ıhtımal kar olmaz aralık ocak ayında bıle manısa ızmır arası yolda sabuncu belınde kar oluyo oda yolda bıle degıl rahat gelırsın kazasız belasız kamyonlardan uzak dur asıl tehlıke onlar

28 Subat sabahı yola cıkıp bu geziyi fotograflarla sizlere sunucam arkadaslar.Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paşa paşa ulaşırsın gittiği yere yollar çift şerit.

Super Moderator
Gidebileceğin konusunda birçok kişi de bir şeyler söylemiş zaten...

Ben yola renk gelsin, daha zevkli geçsin diye Marmara Denizi altından gitmek yerine, Tekirdağ üzerinden Çanakkale aktarmalı keyif dolu bir rota önerecektim ki, bakınca Marmara'yı direkt kesip attığını gördüm:)..
Zaten Bandırma'ya kadar feribot gidecekse, oradan sonrasını düşünmeye, yol hakkında tereddüt etmeye çok gerek yok...:)

İyi yolculuklar...

Gidebileceğin konusunda birçok kişi de bir şeyler söylemiş zaten...

Ben yola renk gelsin, daha zevkli geçsin diye Marmara Denizi altından gitmek yerine, Tekirdağ üzerinden Çanakkale aktarmalı keyif dolu bir rota önerecektim ki, bakınca Marmara'yı direkt kesip attığını gördüm:)..
Zaten Bandırma'ya kadar feribot gidecekse, oradan sonrasını düşünmeye, yol hakkında tereddüt etmeye çok gerek yok...:)

İyi yolculuklar...

Acıkca söylemek gerekirse yolu mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştım, daha az sorunla karşılaşmak için.

Allah yolunu açık etsin kazasız belasız gidip dönmen temennisiyle..:) Gezi yazını merakla bekliyeceğiz..

vaaaaaayyy!!!!!

şafak'ım; aşmışsın olayı... uzun yolada çıkıyorsun,kaç gün kalacaksın? bakarsın bende gelirim:)

2 zat yan yana gideriz:) zaten izmir'i hiç görmemiştim...

emri vaki gibi oldu....:queen:

vaaaaaayyy!!!!!

şafak'ım; aşmışsın olayı... uzun yolada çıkıyorsun,kaç gün kalacaksın? bakarsın bende gelirim:)

2 zat yan yana gideriz:) zaten izmir'i hiç görmemiştim...

emri vaki gibi oldu....:queen:

Ayberk abi ayıpsın.senle bisikletle bile giderim.Gelirsen 10 numara bir gezi olur eminim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar