Keeway SuperShadow& Honda CBF150? kafam çok karıştı...

hangisi olsun?

• Honda CBF150

Oy: 11 61.1%
  • Keeway Supershadow

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar hangisi olmalı? Honda sayfasını kapatmıştım ama Keeway de ateşleme sorunlarının olduğunu öğrenince ve CBF yi gerçekten yakından inceleyince kafam allak bullak oldu... biliyorum bana kızacaksınız ama fikir, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum ::utangac:::utangac:
::tutkuy::

ve supershadow :
http://img503.imageshack.us/img503/8269/sss2uc3.jpg

jr.

cbf den sasma supershadowun parcasının artık gelmediğini duydum. keeway de sağlam motor ama satman da zor olur. uzun yolda cbf daha rahat.ikisi de şık makineler de olsa, belki benim tipim diyedir cbf daha şık geliyo. aralarında 6 beygir war. cbf performans olarak cok da geri kalmaz. benim fikirlerim bööle

Dostum parça ve servis açısından Honda çok avantajlı. Şehir içinde de kullanacaksan Cbf150 al derim. Satarken de zorlanmazsın.

Moderatör
Biri macar malı olarak lanse edilen ama aslında yüzde yüz çinli olan bir motor (Çinli motorlara karşı değilim sadece insanların kandırılmasına karşıyım). Diğeri bildiğimiz Honda.. Markaları kadar cinsleri, klasmanları, parkurları, artık her ne dersen o su farklı.. Birinde ayakların yere daha yakın olacak, diğerinde yola biraz daha yüksekten bakacaksın. İkisiylede istediğin yere gidebilirsin, ikisinide zorlamazsan uzun seneler kullanabilirsin. Önce ne tip motor istediğine karar vermelisin bence..

seri(şehir içi için), İRİ, rahat(körfez yolu için) ve çekişi sağlam motor istiyorum.
CBF dik rampalarda bayağı yavaşlar gibi geliyor bana. 83 kg. yum.:santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hangisini daha çok istiyorsan onu al.

jr.

cbf forumunda rampalarla ilgili benim de sorum olmuştu. son 10 sayfayı bi tara bence. rampada zayıflığın adı bile geçmiyo. ben de çok takarım o işe beatçi olarak =)

cbf forumunda rampalarla ilgili benim de sorum olmuştu. son 10 sayfayı bi tara bence. rampada zayıflığın adı bile geçmiyo. ben de çok takarım o işe beatçi olarak =)

teşekkürler ceeey -ar :rendeer: sen ilk üye olduğunda bana böle hitap edin demiştin yanlış hatırlamıyorsam ::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sen neden satmıştın SShadow'unu?

ben de shadow değil,Bisan Lifan Roadstar 250 vardı.Benim satmak gibi bir niyetim
yoktu.Yanına Enduro alacaktım.Sonra"yav iki motoru ne yapayım,zaten ben Haziran motorcusuyum",kaldı ki kriz geliyor ikinci bir motor psikolojik olarak rahatsız eder :) dedim.Roadstar'ı çok sevdiğim bir arkadaşıma sattım.
Benim motordan hiç şikayetim olmadı,çok zorlu şartlarda kullandım.Ancak enduro ile geçilebilecek dağ yollarında bile sorunsuz gezdim.En zor şartlarda bile 3,3 Lt/100 km yi geçmedi.
250 cc V motor ile tek silindir 150 cc yi performans ya da görüntü olarak karşılaştırmak son derece yersizdir.

jr.

performans doğru..ancak her gezide cruiserlarla takılan cbfler war fotolarda..forumlarında zorlandıklarından bahseden yok..görüntü görecelidir bana göre supershadow da cbfde çok şıktır ama regal deildir. cruiser kullanımı kısa surelerde 2 silindirin sesi bakımından cok daha keyifli de olsa cbf uzuuuunca yolda hem yormaz hem yolda kalmaz, benzinin de buharlaşan kısmını koklayaraktan ustten kullanır =) gosteriş merakı her motorcunun içinde bi parça da olsa bulunur. cruiserlar cok gosterişli ama cbf de hafif we pratik, modern cizgilere sahip harika bi makine derim. cebefe diyorum...2 kere daha demişim ama 1den fazla oy kullandırtmıyo =)

yanlış hatırlamıyorsam hafif rampada 110 diyor ama :pale: çok dik rampada (2,5 lt. motoru olan Mitsubishi L300'ün bile 70 e düştüğü rampada) sanırım zorlamadan 70 ten yukarı çıkmak hayal olur...:pr:

jr.

bak duzlukte son hızı zaten 110 hafif rampada da bunu koruyo...torklu demek ki..cbf forumundaki arkadasların emesenini al muabbet et ben oole yaptım saolsunlar baya yardımcı oluyolar.

bak duzlukte son hızı zaten 110 hafif rampada da bunu koruyo...torklu demek ki..cbf forumundaki arkadasların emesenini al muabbet et ben oole yaptım saolsunlar baya yardımcı oluyolar.

:mrgreen: bu sitedeki çok arkadaş/abi/abla (yaş 17 olunca böyle hitap etmek zorundayım) zaten çok yardım severler sağ olsunlar. Ne dersiniz? ya CBF ye performans eksozu,hava filtresi ve bujisi uygulanabilir mi? bir de eksozunu mod bir eksozla değişsem çok ses yapar mı? güzel görünümlü sessiz bir eksoz (CBR eksozuna benzer bişi) ve --biraz-- daha güçlü bir motor elde edersem Keeway bu yarışmayı kaybeder :bounce:

Son düzenleme:
ben olsam honda alırdım hem sağlam makine hemde tipi daha güzel klasik motorlar pek hosuma gitmiyor

Sessiz bulman ımkansız gıbı bısı cunku bu eksozları takanlar ses ve hız ıcın takarlar sade hız ıcın olanı yokdur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar