2009 Yamaha Fiyatları

şimdiden Başlasınlar Müşteri çekmek Için Kampanyalara Kafayı Yemişler Bu Krizde Insanlar Bu Fiyatları Nasıl Verebilir Diye Analiz Yapmışlar Mı çok Merak Ediyorum

ybr harici alınabilir bir motosikletleri kalmamış, şimdiden alacak tüm kerizlere hayırlı olsun diyorum.:farao:

bence daha buyuk bir depoya taşınsınlar eldeki malları nereye koyacaklar bunlar kafayı kırmış alan kerizlere hayırlı km ler :cherry:

İyi ürün iyi para alan alır almayan almaz hepsi bukadar

Eğer beldeyamanın fabrikasına gitseydin nekadar büyük olduğunu görürdün.

Kimseninde parasıyla keriz olacağını sanmıyorum para benimse ister ota veririm ister tezeğe kimseyi bağlamaz bu durumda sizede kimseye keriz deme hakkı düşmez sanırım yanlışmıyım ??
20 binede jeep var alırsan
100 bine alanlar kerizmi oluyo bu durumda acabaa ??

durumu olan alır beni aşar şahsen yüksekmi baya yüksek fiyatları :farao:

Parası olan için sorun yok tabi. beldeyama bu fiyatlarla motor satsın alana birşey demiyorum yani. fiyatlar uçuk

sabah uyanınca hepsi geçecek arkadaşlar sadece rüya :D

rüya gibi fiyatlar aga bunlar ne yapmaya çalışıyorlar aslında biraz sevindirici bir durum yakıunda yamaha da indirim var herkes hazırlansın:queen:

Motor Sektörünü Hareketlendirme Adına Birşeyler Düşünülse Firmalar Geleceğe Yönelik çok Daha Iyi Adımlar Atabilirler Aslında. Ama özellikle ülkemizde Olan Neye Geçirirsek Kardır Mantığı Güdülüyor Bence,bu Fiyatlar Yemezse 5.ayda Bilmem Kaç Ay Vade Bilmem Kaç Tl Indirim Rakamları Yazıp Milletin Kafasını Bulandırmazlar,şuan Yaptıkları Ve Karşılaşacakları Durum Tamamen Tüketicinin Lehine Buda Ayrı Bir Konu. Sezonda Değeri 2 Lira Olan şeyi 2 Liraya Satarlarsa Sezon Ortası Ve Sonunda Acaba Nasıl Bi Kampanya Yapsakta Motor Satsak Diye Uğraşmazlar Herhalde:)

Yamaha ile yapılan görüşmede 2009 modellerin şaselerini titanyum, motorları altın, geriye kalan metal aksam ise gümüş ile elmas karışımından yapılmış. Bu nedenle fiyatlar araba fiyatlarına yükselmış hatta geçmiş!!!:)

abı tam bı sacmalık nasıl bır fıyat anlayısıdır ben anlamadım yaaa...atıslar ne kadar artmıskı bu artısı yapıolar...kımse yamaha almaz ıkıncı elde yukselme olur fakat onada kımse yanasmayınca onlarda normal sevıyelrıne ıner...

fiyatlar cok yüksek.. sıfır bize hayall :pr:

Yamaha ile yapılan görüşmede 2009 modellerin şaselerini titanyum, motorları altın, geriye kalan metal aksam ise gümüş ile elmas karışımından yapılmış. Bu nedenle fiyatlar araba fiyatlarına yükselmış hatta geçmiş!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ELinT Süper GülDÜRDün Beni abi :cherry:

Son düzenleme:
Honda hayat onda.... :)
Yamahanın fiyatları Ay'a ulaşmış.
Acilen Türkiye Cumhuriyeti kendini her alanda geliştirmeli. Sanayi,tıp,bilim,ekonomi,strateji,vs,vs...
Motosiklet üretimine geçmemiz lazım.

Yaza doğru, yüzde bilmem kaç indirimli kampanya diye ortaya zıplarlar.:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Honda hayat onda.... :)
Yamahanın fiyatları Ay'a ulaşmış.
Acilen Türkiye Cumhuriyeti kendini her alanda geliştirmeli. Sanayi,tıp,bilim,ekonomi,strateji,vs,vs...
Motosiklet üretimine geçmemiz lazım.

Espirik yapıyon heralde bu fiyat artışları bile aynı segmentteki hondalara ancak yetişti. honda her zaman kazıktı. yamaha bi nebze olsun alınabilir di ..

bilmeyen hondayı ucuz zanedecek

bedava yaa abicim bi 09 r1 38 bin nolmuş yaaa o motorla mert 38 bin kız götürüyo =)))

m.s

yamaha yine yapmış yapacağını :) ama yinede yamaha yamaha'dır :wiinkk:

Ybr almayı dusunuodum eskıden sırf bu fıyatlar yuzunden yamahadan soğudum...

Eskiden sorular şu şekildeydi: Arkadaşlar tecrüben yok.Direk r1 alabilir miyim?
Şimdi: Arkadaşlar tecrübem yok.Direk 24 vitesliyle başlasam sorun olur mu?:)

İkinci ellerde yükselmeye başlar yaza doğru demedi demeyin..

ben zaten şuanki motorumdan ekmek yiyeceğimi sanmıyorum da yine de hevesli olan birisine makul fiyatta bırakacağım :)

satışları düşünce akılları başlarına gelir sanırım bunların

valal hiçte gelmez gibi dostum. çünkü bu fiyatlar kendi ülkelerindekilerle eşdeğer oranda artırılıyor ve satışa sunuluyor. :)

Off offf fiyatlar uçmuş valla. Artık 0 motor almak hayal oldu harbiden.

2.eller daha iyi değilmi sence ? :) hazır rodajı yapılmışı açılmışı varken :) açık söliyim bu sıralarda sıfır motor almak bence akılsızlık :) ne olurs aolsun ister r1 isterse ybr125 :)

yamaha yine yapmış yapacağını :) ama yinede yamaha yamaha'dır :wiinkk:

helal sana kardeşim :):cat:

Ybr almayı dusunuodum eskıden sırf bu fıyatlar yuzunden yamahadan soğudum...

soğuam gel ben yardımcı olurum fiyatta :) ilanını çıkartıyım bi. :) istersen yazbaşı'nda bana ulaş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar