[Adana - MT]

Adana Mt Nin Gezisinde Ben.......................................
Yokum Diyorum , Iyi Geceler

Adana kalk; uyuma...Günaydın :mrgreen:

Donis ne yav, motor desen değil, araba desen değil :silent:

Adana İl Temsilcisi
günaydın herkese...neye karar verdiniz ? ne yapıyoruz ? haberleşelim.

günaydın arkdaşlar. bugün ancak şöyle bir yerde buluşulup çay içilir başka da bişiolmaz herhalde.

günaydın beylerrr.bakıyorumda ses yok yorum yokkk neolacak sizin haliniz...çay için halukla hemfikirim plan ne olabilir

selam ceyhanda hava yağmurlu ve dışarıda soğuk var bende evdeyim sıcak sıcak çayımı yudumluyorum bundan iyisi can sağlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın demiyecek kadar geç oldu,tünaydın ozaman,yağmurlu dedim % 60 dedim kimse tınmadı ahanda yağıyor,bende sobanın üstüne kestane koydum ıscak ıscak dışarıyı seyrediyorum,muzaffer abinin cafeye gidin en uygun yer orası,biz evdeyiz aşağıda kimse yok yani biladerler gelmedi bekçiyiz görüşmek dileğiyle

herkese günaydın demiyecek kadar geç oldu,tünaydın ozaman,yağmurlu dedim % 60 dedim kimse tınmadı ahanda yağıyor,bende sobanın üstüne kestane koydum ıscak ıscak dışarıyı seyrediyorum,muzaffer abinin cafeye gidin en uygun yer orası,biz evdeyiz aşağıda kimse yok yani biladerler gelmedi bekçiyiz görüşmek dileğiyle

adanada olsam gelir yardım ederdim bekçiliğinize ketanelerin yanında

bende güzel bir film katıym da seyrediym bari... bu günü paşa paşa evinde oturma günü ilan ediyorum:p

herkeze iyi akşamlar bugün toplantı olmadı galiba bari akşam gidip bi yerlere çay içsek:)

neoldu herkes evde yani biryere gitseydik çay içseydik neolurdu belkide isonun oraya gider moral verirdik ama kimseden ses çıkmadı bakıyorum ,neyse kısmet böyleymiş tatlı su motorcuları sizi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar