[Adana - MT]

alaahım nekadar hızlı degişiyor bu mt nin sayfası yaw bir mesaj yazdım 2 sayfa birden atlamış f5 e basmaktan bıktım yaws:bounce:

Adana İl Temsilcisi
Gideceklerin Listesi :
(kaptanımız Muzaffer)
1-bora
2-k.cengiz
3-haluk
4-ç.gürsel
5-mustafa abi
6- ?

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
bu arada okuyan kayıtlı üye sayısı birbir eksiliyor,muhabbet açmadı galiba.:cyclopsan

ben misafirler mt sayfalarına giremiyor diye biliyorum :silent:

olurmu öyle şey,bal gibi giriliyor,istersen dene.o halde aşağıda nasıl çıkıyor.:cat:

fazerr muzaffer nerelerde acaba ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee neye karar verdiniz,kaçta gideceksiniz,kimler gidecek nerde buluşacaksınız onu bari bileyim,bakarsınız küçük bilader yarın kahvaltıya gelir bende atlat traktörüme yetişirim

herkese iyi akşamlarr :rendeer:yarın için bayaa bir program yapılmış iptal olmuş inşş gidersiniz ne diyim:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizede iyi akşamlar 01 esintisi
haydaaaa ne oldu şimdi niye vazgeçtiniz,yav hadi bizim peder hasta bırakamıyorum,sizin neyiniz var benim şu an % 50 haluk hocamda kızmış £%&=?"}][{½$#£ burdan öyle görüyorum hadi bi karar verin

arkadaşlar misafirim yeni gitti bakıyorum lastikleri patlamış arkadaşlar var madem öyle yarin sabah son duyuru yaparm belki ozamana kadar lastiğini tamir ettiren gelir.biraz gayret sabaha görüşelim bak adaşım dürüstçe hanmım izin vermiyor diyor ..haydi bire yiğidolar görim sizi:bounce:

Ee sonuc ... Mt su sporlari klubu oldu ya. Takilmak isteyen varsa ben pozanti yapcamyarin 1 gibi gelmek isteyenlerle telden irtibata gecelim ii geceler

Ee sonuc ... Mt su sporlari klubu oldu ya. Takilmak isteyen varsa ben pozanti yapcamyarin 1 gibi gelmek isteyenlerle telden irtibata gecelim ii geceler

neyle gidiyon dr ummmm benide götür yiğidolar uyku moduna girmişler :queen:

abi niye bişey yazmıyonuz habire okuyonuz ben uyuyorum hepinize iyi uykular sabah görüşürüzz.bayyyy

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar