[Adana - MT]

Nerede o bülbül gibi şakıyan arkadaşlar,hiç kimsenin çıtı çıkmıyor,biz Akşam evde yokuz geldiğimde yine bakarım her hangi bir program yaparsanız seve seve uyarız,hepinize iyi Akşamlar:bounce::silent::bounce:

yarın tarsusta cengiz abinin dediği yere sadece erkekler olarak bir keşif ve muhabbet gezisi yapabiliriz.bana uyar :cat:

o zaman şöyle bir teklifim var.muzaffer kardeşimiz eğer işi yoksa,minübüsüyle bizleri alsa,önce şu b.cengizin dediği berdan çayının denize döküldüğü yere,sonrada kendi önerisi olan bp tesislerine gitsek erkek erkeğe ?

olmazmı ?:bounce:

oh be negüzel dolarık münübüse bekar bekar ,adaşımda bırakır evde japonu kim tutar bizi tesadüf mazotumda yoktu kim muavinim olacak bakimmm.buarada msfirim geliyor siz organize olun akşam geçte olsa yazarım hadi beyler hadi yazın ...kimler geliyorrrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlarrrr,benimkisi muallakta peder düşüp kalıyor,bu aralar iyice arttı,yarın biladerlerde gelmiyor yani ben evde bekçi,üzgünüm ben bişeyler ortaya atıyorum sonra ben çekiliyorum gibi oluyor,bidaha ağzımı açmayacağım

oh be negüzel dolarık münübüse bekar bekar ,adaşımda bırakır evde japonu kim tutar bizi tesadüf mazotumda yoktu kim muavinim olacak bakimmm.buarada msfirim geliyor siz organize olun akşam geçte olsa yazarım hadi beyler hadi yazın ...kimler geliyorrrr

Bendende pas, japonum izin vermiyor :salut: ekmeğide çocuklar alıyor onun için bahane bulup çıkamamda :p

bende var sayılırım

iyide sen kimsin :silent: tanışıyormuyuz :silent: Biraz kendinden bahsetsene :bounce:

Son düzenleme:
niye hemen pas diyorsunuz yaw ayıp valla. hiç olmadı ben muzaffer abi mustafa abi gideriz. kesin başka gelen de olur. cengiz abinin dediği yere gider bakaız oradan dönder forumun karşısında ciğerci apo var ciğerimizi yeriz sonra foruma gideriz biraz takılırız derken akşam olur zati sonra döner geliriz. ne dersiniz.

Arkadaşlar bana kalırsada gidelim derim. hemen pas etmeyin. amaç bir arada olup güzel bir vakit geçirmek.:)

aha bana iş çıktı ben var muawin olmak :pama kimse gitmiyormu nedir durum bir liste olsa gelen gelmeyen kendini yazsa...

bu arada yagmurda başladı yaw allahtan motorları paketledim haa yoksa ıslanacaklardı gariplerim :cherry:

ekmeğide çocuklar alıyor onun için bahane bulup çıkamamda :p
:p bu muhabbet bana birini hatırlattı :queen:
Arkadaşlar bana kalırsada gidelim derim. hemen pas etmeyin. amaç bir arada olup güzel bir vakit geçirmek.:)
yavrum biraz yerinde dur ne olur, biraz dur... çekirgemisin mubarek :queen:
pineklediğimi hiç hatırlamıyom :p bi de pineklemeyi deniyelim bakalım nasıl oluyormuş :mrgreen:

hadi dene bakalım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar